Tartışma Köşesi

Nasıl derseniz.

Ne olursan ol gel modunu açtım, editledim öbür mesajı da.

2 Beğeni

Korona hariç. Korono’dan uzak duruyoruz. :sweat_smile:
Not: Bim poşetini kafaya geçirince bulaşmıyormuş. :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Benim hanım doktor. Kaçarım yok beni bırakın ben onları oyalarım siz devam edin :smiley:

2 Beğeni

Bilmiyorum yazılarınız buradan öyle anlaşılmıyor.
Birine 40 yaşına geldin denirse bence bu niyetten bağımsız başka şeyler ifade eder, benim kötü niyetim de olabilir.
Zor günlerin günah keçisi benim sanırım, bir mesajıma (hakaret vs içermeyen, forumdan bağımsız) 4-5 kişi saldırdı nedense. Hiçbirinin iddianın da altyapısı yok.
Göz var izan var, kötü gelen kitaplara çok iyi dendiğini gördüm burada, kimsede ya adam haklı kitaplar iade seviyesinde demedi ilginç insanlarız.
Teşekkür ederim ama yardıma ihtiyacım yok, bir kişi veya kuruma bakış açımda yok, sadece evden çıkılmaması gereken günlerde firmanın anlayışlı olmasını bekledim, bunu da buraya yazdım.

Herkes burada bana yazdığı ile karakterini gayet güzel ifade ediyor, herkese değer veririm ama böyle mesaj sahiplerine hakettiğini kadar.
Sadece buraya yakıştıramadım, bu insanlara yakıştıramadım, yanılmışım.
sevgiler.

1 Beğeni

Ben hastanede hergün yaş ortalaması 70 ( korona riski en fazla olan yaş grubu) olan hastalarla fiziksel temasta bulunuyorum ona rağmen hastalara olsun yakınlarına veya çevremdeki diğer çalışanlar olsun kimseye agresif veya kırıcı olmuyorum, olamamaya özen gösteriyorum…

ve herkesten bunu bekliyorum.

@Rwenzori Lütfen biraz sakinleşin Hepimiz insanız ve yükseldiğimiz anlar olabilir ama bunu çevremizdekilere yansıtmak yakışık kalmaz buradaki hiç kimsenin size karşı bir kastı olduğunu düşünmüyorum…

8 Beğeni

Tebrik ederim emeklerinize sağlık🙏

2 Beğeni

Herkes karşısındaki hakkında iyi kötü bir ön izlenim ediniyor. Bu kaçınılmaz. Yazı ortamında yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Bunu anlıyorum, normal bu. Yine de belirtmek isterim ki size karşı bir şey ima etme çabası içinde değilim. Ben lafımı esirgemeden düz söyleyen birisiyim. Çevrenizdeki veya bugüne dek çoğu kişi böyle imalı konuşmuş olabilir ama benim böyle bir çabam yok. Olması için de bir sebep yok. Yaşını başını almış insanım, derdim neyse dan dan söylerim. :slight_smile:

Bu forumda bu gözler neler görüp okudu. Siz çok titizsinizdir ama herkes sizin kadar titiz değildir. Forum genelinde bizler yıllardır öyle kitaplara, kargolara denk geldik ki inanın artık bu tip ufak şeyler bazılarımıza basit gelmeye başladı. Bir keresinde bana köpek saldırısına uğramış bir kitap geldiğinde önüme geleni ben de parçaladım. Sonra iade alındı, bu sefer de ayı saldırısına uğramış gibi geldi. O an ben gülmeye başladım. :sweat_smile:

@Ufuk var mesela. Kitabın kokusuna bile bakıyor. :smiley:
@alper de var. Sinek konmayan kitap almaz. Kendisi sürekli kurbağa olmayı sevdiği için bu konuda hassas. :grimacing:

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim…

@MelihAntepli Sağolun İnş. :pray:

3 Beğeni

İşiniz zor Allah kolaylık versin.İnşallah bugünleri de atlatıcaz.

1 Beğeni

Ben sakinim hocam.
Durum benim açımdan yukarıda yazdığım gibi.
Firmaya kızarak burada terör estirecek değilim ki firmaya da kızmış değilim, sadece yanlış olduğunu düşündüğümü ifade ettim.

1 Beğeni

Bizi de kurbağa yaptılar ama yine sabahları erken kalkıp işe gittik.

6 Beğeni

Zamanında bir tıp kitabevi bana anatomi atlası yerine görme engelliler için kpss kitabı yollamıştı.Kargo şirketleri bana oldukça uzak olduğu için geri gönderemeyeceğimi,evden gel al anlaşmaları varsa yollamalarını istemiştim.Bana söyledikleri şuydu: ‘‘Müsait bir zamanda o tarafa giderseniz yollayın,sıkıntı olacaksa yollamanıza gerek yok.’’ Hani ortada herhangi bir salgın vb bile yoktu o dönem.Yani ilknokta bence bu konuda haksız.salgın gibi bir durum varken ‘‘Ortalık sakinleşince geri gönderebilirsiniz’’ denmesini beklerim şahsen.Arkadaşa yaptıkları gibi yaparlarsa da bir daha alışveriş yapmam.

2 Beğeni

Her gün yürümek sıkıcı gelmiyor mu? Rutinlerinizden arınmak istemez misiniz?

Cadı Agape büyüleri sizin için var. Yaramazlık yapın sizi kurbağa dönüştürsün, işinize zıplayak gidin. :buyucu:

Buna video çekelim arkadaşlar. @erdo @Ufuk @alper de reklamlarda oynasın lütfen. :rofl:

3 Beğeni

Kurbağa konusunda çözüm ortağımız @Agape
Güven veren yeşil tonu ile :laughing:

3 Beğeni

Şöyle olsun:

Güven veren yeşil tonu ile :frog:
Sevdim bu sloganı. :smiley:

2 Beğeni

@Ufuk olsa hepsi geri giderdi. Bir kitap seçişi var. Gölgede, ışıkta, kumda, suda nasıl göründüğüne bile bakıyor. :rofl:

3 Beğeni

@Ufuk 'un kara bir defteri var, bir daha kitap alınmayacak siteler diye liste tutuyor. :slight_smile:

2 Beğeni

O bende de var. :smiley: BKM…

2 Beğeni

Ben daha dün 3 kitap aldım BKM’den. :slight_smile: Gece birini bulamadık diye iptal ettiler.

3 Beğeni

Çevremde kimse bana böyle bir imada bulunmadı sevgili Agape. Siz böyle dendiği için mi tepki verdim sanıyorsunuz gerçekten?Bence siz kişiler hakkında fikir yürütmeyin, Bilerek değilse bile farkında olmadan yanlış konuşuyorsunuz, bu düz konuşmak değil ya neyse boşverin yine suçlu ben olmayayım

Mesajınıza gelirsek kimse bana bahsettiğiniz gibi bir imada bulunmadı, bu şekilde davranmadı. Yapan da dersini alır zaten.

Ben paramın hakkını istiyorum, isteyen yırtık kabul etsin, bir şey demem, kendi bilir zaten burada ki olayda bu değildi.

Neyse bir süre girmesem iyi olur, yoruldum artık.

2 Beğeni