Tartışma Köşesi

Bu gerilimin asıl sebebi: İnsanların kendi fikrini başkalarına kabul ettirmeye çalışması. Bu kadar basit bir sebep aslında. O kitaplar kimine göre hasarlı, kimine göre önemsiz. Bana göre hasarlı. Çünkü sadece içeriğe önem veren birisi değilim. Önce içerik sonda tasarım. Sadece tasarım da olmaz yani. İkisi de birbirini tamamlamalı. Eğer içerik iyi ama tasarım hiçbir zaman iyi olmayacak ise mecburen alırım. Fakat imkanım varsa ve koşullar da lehime ise asla geride durmam.

Bundan dolayı herkes başkasının fikrine saygı duysa, değiştirmeye çalışmasa, gülücük mülücük koysa cümle sonlarına :slight_smile: her şey daha hoş ve güzel olur. İlknokta siparişim yarın ya da yarından sonra geliyor. Hele bi kitapta hasar olsun yakarım tüm indirimleri

2 Beğeni

Sayın site yöneticileri;

Acaba diyorum, kullanıcıların gönül rahatlığıyla kavga edip birbirlerini dilediklerince rencide edebilecekleri ayrı bir başlık açsanız nasıl olurdu?

Tamam, tamam… Sustum… :yum:

4 Beğeni

Gideceğimiz yerde ev ihtiyacımız olacak. İnşaat için bize mühendis gerekiyor @BiblofilYouTube da gelirse benden yana sıkıntı yok.

1 Beğeni

@Ozgur var. @Son.of.Yona var. Toplaşıverin.

3 Beğeni

Bunlar niye hep böyleler? Benimki elime beş tane barbie bebek veriyor, “Baba hepsini konuştur ama farklı sesle konuştur. Aynı sesle olmaz,” diyor. Dublaj sanatçısı gibiyim evin içinde :smiley:

14 Beğeni

Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi. Serbestlik tanımıyor üstelik uzun uzun replik veriyor. Tam bitti kaçayım derken en başa dönüyor.

6 Beğeni

Dua edin de kılık kıyafet değiştirtmiyorlar ama bu gidişle hep aynı şey sıkacağı için yakında ona da kendinizi hazırlayın derim. :smiley:

Geçen geldi, “Sana makyaj yapıcam, kapa gözlerini far sürücem,” falan dedi. Eşim kahkaha atıyor. Ben babalar makyaj yapmaz kızım diye açıklamaya uğraşıyorum. Yok tutturdu. Eşim de yılda bir makyaj yapar, sevmez. Bizimki deli oluyor. Kendisi de yapacak, başka herkese de yapacak. Sonum çok fena.

11 Beğeni

Nereye gidiyoruz :smiley:

2 Beğeni

Her babanın hayatında en az “bir” defa makyaj yapmışlığı vardır. :grimacing: :buyucu:

3 Beğeni

Dereleri ile ünlü Karadeniz bence uygundur.

1 Beğeni

Bana uyar ben müsaitim. Vırak vırak ne muhabbet döner ama :smiley:

2 Beğeni

Tabi ki sizin örnek verdiğiniz gibi bir davranışta bulunsa çok daha iyi olurdu. Bu durumda karşıdan istenilen inceliği kişinin karşıya da göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Hemen saygısızlık, anlayışsızlık gibi etiketlere gerek olmadığını düşünerek düşüncemi belirttim.

1 Beğeni

Frog-meeting
Maksat muhabbet :smiley:

8 Beğeni

Ben yapmadım ama… Kuşkulara sevk ettin beni @Agape

2 Beğeni

Her şey sen uyurken gerçekleşmiştir abi. :laughing:

2 Beğeni

Kelebek dikkatimi dağıtmış. :slight_smile:

2 Beğeni

Bak bu doğru işte… Büyük kız yapmıştı; tabi küçükken… Yani ben değil o küçüktü… Üff; kafam karıştı… :yum:

Ben kendime kendimin makyaj yapmasını düşünmüştüm… (Bu basıl cümle be? Kafa uçtu galiba… Corona mı oldum yoksa?)… :yum:

Neyse ben gidip bir kahve içeyim, kafam yerine gelsin…

7 Beğeni

Ben askerim. Sordum beni kurbağaya çevirmek 6 aydan başlıyormuş.

3 Beğeni

Komutanlara söylersin hemen İstihbarata alırlar seni. Batı da Meriç, Güney de Asi, Kuzey doğuda Aras’da yüzer istihbarat toplarsın.

2 Beğeni