Rica ederim. Dediğim gibi, bu kanala kesinlikle gidin. Gördüğüm kadar kıyıda köşede kalmış (ayıptır söylemesi) sanatçıları da insanlarla buluşturmaya özen gösteriyorlar. Hatta lofi şarkı nasıl yapılır diye bir video izlemiştim, “Bu video sonucu ortaya çıkan şarkıları dahi yayınlarız” gibisinden espirili bir yanıt vermişlerdi .
Başarılar dilerim. Müzik bilgisi açısından da “You Suck at Producing”, “Andrew Huang” kanallarını öneririm. Siz araştırmanızı yapıyorsunuzdur elbette ama aklınızda bulunsun.
Herkese merhaba hehe. Yine ben geldim. Bugün bir şarkı daha yaptım, kendimi biraz daha geliştirdim gibi. Sonuna piyano solosu da ekledim, böyle karışık bir geçiş oldu ama güzel ve farklı olduğunu düşünüyorum. Video yapma konusunda da ilerledim. Yorumlarınızın ve tavsiyelerinizin çok faydası oldu bu süreçte, o yüzden paylaşmak güzel oluyor. Bu arada youtube anlamadığım bir şekilde ses kalitesini mahvetmiş. Bir soundcloud hesabı açıp oraya da yüklemeyi düşünüyorum.
Merhabalar.Ders çalışırken veya kendini işinizi yaparken odaklanma sorunu yaşıyorsanız şu lofi playlistini şiddetle öneririm.Linki de şöyle bırakıyorum:
Ne güzel öneriler varmış burada . Ders çalışırken süper gidiyor böyle müzikler. Ben ne dinlediğimi bile bilmeden arka plana açıyordum; şimdi bayağı güzel yeni şarkılar keşfedeceğim .
Bir kaç senedir dinliyor olmanı anlayışla karşılıyorum ama aşağıda ki yorumlarda yer alan bir kaç senedir yapılıyor yorumları karşında şok oldum. Ülkemizde 22 senedir bu işi yapan, uluslararası bir çok etkinlikte bizleri temsil eden sanatçılara haksızlık olduğunu düşünüyorum. Elinin altında sınırsız bir alana erişme imkanı olan insanlar neden araştırmazlar da böyle ahkam keserler onu da anlamak mümkün değil. Buradan örnek bir sanatçıya ulaşmanız mümkün.