Dinlediğim ilk lo fi albüm oldu. Parça parça atmak yerine tamamını atıyorum. İster yatakta uzanıyor, ister gecenin üçünde yaşadığınız şehrin hayaletini izliyor, ister yemek yaparken arkada çalsın diye fon arıyor olun herkes için yeterince büyüktür Hayal Ülkesi.
Keyifli dinlemeler.
Ekleme: “Zamanım yok.” diyorsanız size aralarından "Link"i önerebilirim.
Türkiye’de bu türün yavaş yavaş dinleniyor olması biz prodüktörleri çok sevindiriyor.
Uzun zamandır bu tür ile uğraşıyorum ve sizlere bir EP dinletmek isterim.
Klasik lo-fi beatlerden farklı olarak, japon müziği ile harmanlıyorum.
bazen ise kendi tınılarımı birleştiriyorum.
Umarım beğenirsiniz.
Çok güzeller. Özellikle ‘Uyu’ ve ‘Derin’
Teşekkür ederim, Beğenmene çok sevindim
Nicole Dollanganger dinliyorum bu türde en çok, sayılır mı bilmiyorum ama Honey Gentry’de gayet iyi melankolik müzikler yapan yeni bir sanatçı
Merhabalar.Ders çalışırken veya kendini işinizi yaparken odaklanma sorunu yaşıyorsanız şu lofi playlistini şiddetle öneririm.Linki de şöyle bırakıyorum:
Zamanında şöyle bir başlık açmıştım. Orada paylaşmanız daha uygun olur bana sorarsanız .
Janranın en bilineni. Salına salına dans etmelik, yıldızları seyretmelik ya da hiç bir şey yapmayıp öyle takılmalık muazzam parça. Bir ara sarmıştım lo-fi house’a ama techno bırakmadı peşimi.
Uzun zamandan beri böyle müzikler yapma fikri vardı aklımda, bugün kendime bir midi klavye aldım ve ilk müziğimi yaptım. Kendimi daha da geliştirmeyi düşünüyorum. Henüz programı öğreniyorum, içindeki enstrümanları yeni yeni keşfediyorum, yenilerini de ekleyeceğim sanırım ileride, ayrıca video yapabilmek için farklı bir program da bulacağım. Bu şarkıyı da proje şarkısı gibi geliştirmeyi, üzerine farklı şeyler eklemeyi düşünüyorum.
Vay ananas. Güzel olmuş bayağı. Baştaki skit de çok kaliteli. Nereden buldun onu ve midi alacak barayı :d
Teşekkürler. Birileri beğenince mutlu oldum. Giriş ve çıkış kısmını Doktor House dizisinden aldım.
Diğer soruma cevap vermedin :d
Yeni bir şarkı yaptım, kendimi biraz daha geliştirdiğimi düşünüyorum ama video sorunumu hâlâ çözebilmiş değilim.
İşi büyütmek fikri varsa aklınızda Steazyasfuck diye bir kanal var, lofi albümleri paylaşıyorlar (jinsang bile paylaşmış). Sanatçılar reklamlarını da yapmış oluyor. Düşünebilirsiniz. Ayrıca lofi şarkı paylaşan kanallarla da iletişime geçebilirsiniz şarkılarınızı yayınlamaları için. Eminim bunu ücretsiz yapanlar vardır.
Linki yanlış atmadıysam kanal budur.
Facebookta bu konuda araştırmalar yapıyorum. Bazı sayfalara yazdım ama yayınlamadılar ancak YouTube da bu tür kanallar olduğunu bilmiyordum. Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum, ufkum açıldı hehe. Mutlaka başvuracağım.