Teknoloji Forumu | Sorular, Öneriler, Haberler

WhatsApp kullanıcı adı olayı başlamış. Henüz iletişimde kullanılmıyor ama kullanıcı adınızı rezerve edebiliyorsunuz.

Diğer Meta servislerini kullanıyorsanız eşleştirip o kullanıcı adını alabiliyorsunuz.

Falan filan…:slight_smile:

3 Beğeni

:joy:

3 Beğeni

Benim kullanıcı adı alınmış ya… Özellik gece açılmış ben sabah gördüm yoksa hemen alırdım :frowning:

2 Beğeni

Alınmadan da sistem otomatik rezerve ediyor. İnstagram ve Facebook da almak istediğiniz kullanıcı adı kime ait ise onlara veriyor. Alınmak istenen kullanıcı ismi Instagram da varsa o hesap sahibi almasa bile alınamıyor.

Eğer size aitse meta hesap merkezine whatsapp ekleyip öyle de deneyebilirsiniz.

Öncelik Instagram gibi gözüküyor. Aynı ad Facebook da siz de instgram da başkasında ise önceliği Instagram kullanıcısına veriyor gibi.

2 Beğeni

Bu arada daha önce buraya yazdım mı hatırlayamadım. Gmail adresleri için de kullanıcı adı değiştirme bir aydır falan Türkiye için de açıldı.

Örneğin çocukken ya da daha genç yaşlarda deliyürek@gmail :slight_smile: diye aldığınız adresi yeni bir hesap açmadan değiştirebilirsiniz, eski adres de silinmiyor aynı posta kutusunda takma ad olarak devam ediyor.

2 Beğeni

Kayıp Rıhtım yine listeye girememiş :pensive_face::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Aslında böyle şeyler için sosyal medyada ilgi çekenler diye başlığımız var ama bilemedim.

1 Beğeni

Orası daha çok yorum ve komik olanları paylaştığımız bir konu. Bu da haber olduğu için paylaştım.

1 Beğeni

Böyle bir yerli işletim sistemimiz daha varmış. Gelişmesi lazım sanırım. :slight_smile:

Milis Linux

2 Beğeni

Türk Telekom’un sınırsız mobil internet paketleri nasıldır bilgisi olan var mı? Mesela hotspot ile laptop’a falan bağlasak idare eder mi?

1 Beğeni

Üçü de genelde 15 GB ile sınırlı yor.

Data paketi olarak almak gerekiyor.

2 Beğeni