Daha kara cuma’yı atlatamadan en uzun gece kampanyasının altından nasıl kalkacak d&r çok merak ediyorum.
Seneye kalkacak sonuçta. Şubat ayına dek kalksa yeter. Sonra da sevgililer günü cümbüşü var çünkü.
İlk kitabın yarısına geldim ve gerçekten güzel bir seri diğer kitapları da tamamlayıp başlamak istiyorum. Gerçi önce elimdeki seriler biticek diye hedefim vardı ama artık diskdünya yaza sarkacak.
Yayınevinin İnstagram sayfasından aldığım cevaba göre 19. kitap, yaşanan takvim uyuşmazlığı nedeniyle Ocak ayında gelecekmiş. Bekleyen arkadaşlara duyurulur.
Shakespeare aşkına! Ucube Kocakarılar kitabını şimdi daha fazla merak ettim.
Yavaştan bu seriyi toplamaya başladım. Ama bugün gelen muhafızlar muhafızlar! kitabı diğerlerine göre daha küçük. Acaba serinin boyu bu kitaptan sonra küçülüyor mu yoksa baskı hatası mı?? Çok kötü durdu moraller bitik şu anda
Sadece onda böyle bir sorun var ne yazık ki.
O serinin nazar boncuğu
Herkesin kütüphanesinde böyle duruyorsa sıkıntı yok. Kabullenebilirim
@frht45 Hocam bu nasıl bir nazar boncuğu. Keşke olmasaymış böyle nazar kovma diyorum. çünkü baya kötü duruyor
Delidolu, bir sonraki baskıda normal boyda basacaklarını söyledi, ama şimdilik “Errol” özel versyonu diyebiliriz onun için
İlk kitap bitti. Tahmin ettiğim gibi ben de artık tarafsız yorum yapamayacağım. Bir çeşit tarikat gibi sanırım. Girince çıkmak mümkün olmuyor. Siz de okuyun, siz de tarafsız yorum yapamayacaksınız.
Aramıza HOŞ GELDİN öhöm. Şimdi sırada favori karakter seçmece var. Merak etmeyin bu yönde sürekli değişecek fikriniz.
Şimdilik Rincewind ve Ölüm sanırım, bakalım neler olacak.
Ben de henüz sadece ilk kitabı okudum ve 2 satır replikle ÖLÜM başı çekiyor.
Mort gelene kadar Ölüm iyi karakter. Mort gelince de iyi karakter. Yani, aslında seçemiyorum ya. Ihh, olmuyor. Yani en iyi dediysem de oranlar temsili de olsa şu şekilde mesela;
Ölüm 9.80
Sandık 9.79
İkiçiçek 9.77
Rincewind 9.75
ÖLÜM her zaman favori… ardından kesinlikle Rincewind(Kaçıyorum, öyleyse varım. Daha doğrusu, kaçıyorum, öyleyse -ve şansım da yaver giderse- hâlâ var olacağım.)…
sonrası baya karışık… Sandık, Teppic, Dibbler, Havuç, hepsi ayrı muazzam tipler…
ÖLÜM, Rincewind, Havamumu Nine ve Vimes arasında bir seçim yapamıyorum, adları geçince bile bi’ gülümseme yayılıyor yüzüme
Bence biraz sıkın dişinizi. Bir de şöyle bir durum var. Bazen bazı anlar o kitabı okumak için uygun olmadığımız bir zamana denk gelebiliyor. Kitap şaheser de olsa gitmiyor. Ne kitaplara ben defalarca başlayıp otuzuncu sayfadan sonrasını okuyamadım. Sonra yeniden, yeniden, yeniden denediğimde bir gün daha önce hiç almadığım kadar keyif aldım ve bir oturuşta bitti. Bazen insanın ruh hali bazı kitaplara uygun olmuyor. Aslında Mort okursanız pek bir şey olmaz bence. Mort’u okuyup serinin nasıl gittiğini görüp sonra geri dönüp yeniden başlayabilirsiniz bana kalırsa.
@Kitsune Zaman Çarkı’nı bitirdin. Sırada Diskdünya var.