Terry Pratchett Kitapları (Diskdünya) (Delidolu Yayınevi)

Buna katılıyorum. Ben zaman çarkına son 1 ayda 4 defa başladım ama devam edemedim bir türlü. İlk 50 sayfada kaldım ve adam akıllı bağlanamadım kitaba. Ama bitmeyecek öyküyü “hadi bir boşluk olsun da devam edeyim okumaya” diyerek bitirdim. Zaman önemli veya o anki ruh hali.

3 Beğeni

Zaman Çarkı’nı ben de aynı şekilde okudum. Defalarca başladım ama ilerlemedi. Bir keresinde yüz sayfayı da devirdim ama olmadı. Sonra bir gün tek oturuşta su gibi aktı. Bu arada ben de tam sana mesaj atacaktım. Zaman Çarkı 4 sonunda geldi. (Evde yokum diye geri dönmüş bir kez ama jelatinli ve hasarsız tertemiz geldi.)

3 Beğeni

Kısmetse 2020’de Tiffany Sızı serisine başlayarak Diskdünya evrenine adım atacağım.

6 Beğeni

Teşekkür ederim. 13 ve yeni bahar (0) eksik sadece şu an sanırım. 2 hafta sonraya izne çıkıcam ama sen istanbul’da olmayacaksın sanırım o sırada =)

1 Beğeni

İki hafta sonra normal şartlarda İstanbul’da olmam lazım. :sweat_smile:

1 Beğeni

O zaman ben izne geçerken görüşürüz seninle. 1 gün istanbulda kalacağım ertesi gün sabah uçakla kayseriye geçeceğim. :smiley: Disk Dünya okumak istiyorum ama kitaplara mühür falan vuruyorlar o yüzden burada harcamak istemiyorum kitapları :frowning:

1 Beğeni

Haberleşiriz. Bana posta güvercini ile ulaşabilirsin. :sweat_smile: Geçerken yarı yolda indireyim seni buradaysam.

resim

12 Beğeni

giphy

5 Beğeni

An itibariyle Diskdünya yolcusuyum :slight_smile: final zamanlarinda bana bir sey oluyor anlamiyorum :)) Ani karar alıp aklımda fikrimde olmadan kendimi bir anda başlamış buldum desteklerinizi esirgemeyin :slightly_smiling_face::grin:

@narpal :joy::joy::joy: bir şekilde paçayı kurtarıyorum ama bilmiyorum :))) En azından bunu okudum diye avunurum haklısın. Aynen yavaş yavaş minik dozlar halinde alacağım gibi sınav zamanımın azizliğine uğradılar. Bir de Zaman Çarkını, Yerdenizi bir de bunu aynı anda okumaya çalışmam kendimi tebrik ediyorum.

6 Beğeni

En azından finallerden kalmanın güzel bir nedeni olur :slight_smile:

Konu çalışmaları arası uygun doz okunursa faydası bile dokunur.

4 Beğeni

https://www.eganba.com/

8 Beğeni

Yeni kitap çıkmış gözümüz aydın. :partying_face::partying_face::partying_face:

9 Beğeni

:heart_eyes:

15 Beğeni

Büyük umudum var bu diziden. Yüzüklerin Efendisi’nin dizisinden bile fazla bekliyorum.

3 Beğeni

Diziye kötü diyen olursa şimdiden söylesin banlayayım. :crazy_face: Birbirimizi yormayalım boşuna. :buyucu:

Şaka bir yana umarım tat verir. Eğlenceli ve güzel olsun bana yeter. Bunu bir adım olarak görüyorum. Başarılı olursa belki diğer serilerin neredeyse birebir uyarlandığı dizilere veya filmlere ulaşabiliriz belki.

2 Beğeni

Bence şimdiden forumu terk etsinler. Ben diziden çok umutluyum. Hakkını verip diğer serileri de çekerler inş :pray:t6::pray:t6::pray:t6:
Bol eğlence olsun, güzel olsun, bizim olsun :partying_face:

3 Beğeni

Zaten böyle bir mizahtan berbat bir şey çıkartırlarsa bilemiyorum… Oyuncuların rollere girebilmesi, jest ve mimikleri, tavırları tam oldu mu yapacak da başka bir şey kalmıyor aslında. Bekleyip göreceğiz.

2 Beğeni

Bir video falan gelir yakında. BBC yanlış yapmaz ya! Sir Terry Pratchett’in eseri yani Sir yani ayıp ederler. Beklemeye devam. Arada Diskdünya okumaya devam.

Şu an MORT’u okuyorum. Çoook eğleniyorum. Çoooook güzel.

3 Beğeni

Sadece Büyünün Rengi’ni okudum ve fotoğraflar iyi görünüyor ama bazı kıyafetler sanki o evrene uymuyormuş gibi hissettirdi bana. Forumda seriyi hatmetmiş kişiler var onlar daha iyi bilirler tabi. Good Omens’in de kitabını okumamış ama sevmiştim. O kalitede bir şeyler yapsınlar yeter bence.

2 Beğeni