Terry Pratchett Kitapları (Diskdünya) (Delidolu Yayınevi)

Ben Piramitler kitabına kadar geldim. Piremitler’i de okuyunca Muhafızlar beni beklesin. :smirk:

1 Beğeni

Benim de az kalmış geliyorum :grin:

2 Beğeni

Ahahaha Mort’u okuyorum. Bu resmi şimdi çok iyi anladım. :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Mort

Kitaba bayıldım. Okurken çook eğlendim. Eğlence, macera, mizah her şey var. Konusu mu? Direkt alın okuyun. Konusunu boşverin. :grin:
Zaman geçmeden Diskdünya serisine başlayın çok şey kaçırıyorsunuz.

3 Beğeni

Disk dünyaya epub ile başladım. Ithaki var elimde ve çeviriyi cidden yavan buldum :woman_facepalming: ikinci kitabın siparişini deli doludan verdim. Gözünü seveyim Niran Elçi. Artık böyle okudukça bir bir iki iki alırım.

4 Beğeni

Ama ben dedim. Ben bunu on kere söyledim. Sonra neden kurbağa gibi hissediyorum? :buyucu: :expressionless: :unamused:

3 Beğeni

:grin::laughing::laughing::smile: Ya çok tatlısın. Üşendiğimden pek bakamadım ustekilere. Üstün körü geçince böyle oluyor.

2 Beğeni

Üstün körü geçenler kurbağa gibi hissetmeye mahkumdur.

• Agape :buyucu:

Bu sözleri tişörtlere bastırıp üstünkörü geçenlere vereceğim. :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

Hakettim :laughing::laughing: hakettik bu arada o kayıprihtim emojisi nasıl yapılıyor kıskandım. Şaşkın kurbağa gibi bakıyorum.

@Agape :kalp: :buyucu: bitanesin

3 Beğeni

Mesaj panosunda gülücük ifadesine tıklayıp solda en altta duran ifadeye tıklayınca birkaç tane geliyor. :slight_smile:

@_Ged Benden iki tane olsa burası kurbağalı dereye dönerdi. :stuck_out_tongue: Güzel günlerde kullan. :innocent:

2 Beğeni

Tiffany Sızı serisi ve Kilden Ayaklar hariç eksik kitapları Eganba kampanyası vasıtasıyla topladım. Onları da gelecek aylarda toplarım artık. Okunacaklar sırasına ekledim. Bu başlığa girdikçe okuma sıramı bozacağım diye telaşlanıyorum ama bir taraftan da bu seriye gelebilmek için kitap okuma isteğim artıyor.

4 Beğeni
8 Beğeni

Tam da “Piramitler” kitabını elime almıştım. İlk cümlenin vermiş olduğu o “Terry Pratchett” rahatlaması paha biçilemez.

“Yıldızlardan başka hiçbir şey yok; ve hepsi, sanki Yaratıcı, arabasının ön camını parçalamış da durup parçaları toplamaya uğraşmamış gibi, karanlığa saçılmış.”

@Waxillium Merak et de atladığına pişman ol diye etiketliyorum. :stuck_out_tongue:

3 Beğeni

Hemen düzenli okumaya geçiyorum, yalnız şöyle bir şey var ben hemen Kilden Ayaklar’ı okuyabilirim çünkü Muhafızları okudum :woozy_face:

3 Beğeni

Bundan sonra her zaman çarkı cilti arasina bir diskdünya kitabi koyacağım.

1 Beğeni

Ben ilk defa iki Zaman Çarkı kitabını art arda okuyorum. Normalde araya Diskdünya alırım, çokta güzel oluyor (aslında benim için anormal olan bu çünkü seri okuduğum zaman araya başka kitap sokmam ama Zaman Çarkı zehir gibi, onun tedavisiyse tam da Diskdünya oluyor.)

2 Beğeni

Bugün bunu buldum nette:

Terry Pratchett’ın ilk röportajını Neil Gaiman’a verdiğini biliyordum ama metni yoktu… Artık metnin nasıl bir şey olduğunu da biliyorum :smile:

7 Beğeni

24 kitabın hepsini almak istiyorum Muhafiz muhafiz yine kisami?

1 Beğeni

Yeni baskılarının normal boyda olacağını söylemişlerdi ama yeni baskı yaptı mı bilmiyorum :slight_smile:

3 Beğeni

Bütün seriyi yeni aldım. Gelen kitapların bir iki tanesi hariç hepsi eski baskı. Alacağınız kitapların çoğu eski baskı olacak büyük ihitmal ama alırken not yazın yayınevine kitapları yeni baskı istiyorum diye. Eğer yeni baskı olduysa gönderebilirler belki.

Ayrıca Delidolu ve Tudem’e teşekkürler. Hem seriyi bastıkları hem de hiç bir kitabı kara borsaya düşürmeden piyasada tuttukları için.

3 Beğeni

altina plastik koy boyu yükselsin :sweat_smile:

1 Beğeni