Terry Pratchett Kitapları (Diskdünya) (Delidolu Yayınevi)

Kitapyurdu’nda Diskdünya kitaplarında %45 var. Bu serinin daha yüksek indirime girdiği oluyor mu bilen var mı?

2 Beğeni

Savaş Naraları kitabını ilk defa bu fiyata görüyorum. Eksik olan sadece bu var bende ama kargo kampanyası olmadığı için almayacağım. Toplu olacaklar için uygun.

2 Beğeni

Daha yüksek indirim olacağını zannetmiyorum. 3 yıl önce bu seriyi toptan aldığımda %40 indirim vardı. Tabii o zamanlar kitapların fiyatları çok uygundu. %40 indirim olunca da toptan almıştım. Geçenlerde serideki kitapların fiyatlarını kontrol ettim. 10 ile 15 tl arası zamlanmışlar. Size tavsiyem seriyi okuyorsanız ve hoşunuza gittiyse kaçırmamanız yönündedir. Zira 3 yıl içinde ilk defa %45 indirim gördüm. Fiyatlar daha da uçmadan toplarsanız iyi olur.

3 Beğeni

Amazon’da aynı fiyata düşünce kaptım. Thanks Amazon. Seriyi tamamladım. Son 1 yılda çıkan kitaplar kapak kalitesi ve kağıt olarak inceldiler maalesef. Koşullar…

1 Beğeni

Seriye devam

10 Beğeni

Sosyal medyadan. Cadı romanı.

8 Beğeni

Diskdünya kitaplarım.

13 Beğeni

Sizde de İthaki baskıları var. Ben de Delidolu’nun tüm seriyi basacağını öğrenmiştim ama yine de onlar daha 2. kitapta iken tüm İthakileri alıp okudum, sonra Delidolu baskılarını da aldım :grinning_face_with_smiling_eyes::+1:

1 Beğeni

Seriyi basmayı durdurduktan sonra okumaya başlamıştım. Tek tek okunabildiği için satılan ne varsa almıştım. Sonra Delidolu yetişti imdada.

2 Beğeni
5 Beğeni

Diziyle ilgili başlık bulamadım…

5 Beğeni

Merak ediyordum. Kitabı da okur öyle izlerim. :slight_smile:

Good Omens kitabı bende okumadım, dizisi harikadır. Dizi çıktığında baskısı yoktu diye hatırlıyorum, bende son yeni baskıda aldım kitabını. 2. sezon onayı aldığına göre okuma listemde yukarılara çekeyim ben de kitabı.

Ama mini dizi olarak planlanıp tüm kitabı işlediler diye hatırlıyorum, Gaiman abi bu ara uyarlamalarda kendi ekseninin dışına çıktıkça çıkıyor. Su akarken bol bol kütük tutuyor :smiley: Tadı çok güzelken uzadıkça kabağa dönen ( bkz american gods ) uyarlamalarına çevirmez umarım. Her projesinde yapımcılık da yapıyor abimiz ama adını yazdırmaktan öteye gitmiyor gibi beliyor bana :slight_smile:

Pratchett üstat ile de bu sene tanıştım açıkçası. Düzenli aralıklarla yeni kitabı yayınlayan bir yayınevi varken hedefim Diskdünyalara yetişmekti ama şimdilik çok uzağım. Buradan gaz ile Hasbüyünün kapağını tekrar açayım ben. :smiley:

3 Beğeni

Adsız

13 Beğeni

Kataloğa göre 2021 içinde çıkacak son Diskdünya kitabı. Umarım sene sonuna doğru bir tane daha çıkar. :frowning: Kaldı 12 kitap. Bir mucize gerçekleşse de iki senede bitse. Her sene dört kitap çıkarsa üç senemiz var demektir ki bazı seneler üç kitap bazı seneler beş kitap çıkabiliyor.

Yine her zamanki isyanımı edeyim. Her ay bir tane basın da rahatlayalım yahu! Okumamak için bin takla atıyoruz. :pleading_face: Üç-dört sene daha idare edebilir miyim, bilmiyorum.

6 Beğeni

Daha bugün Carpe Jugulum’u aldım köşelerini bantladım. Biraz beklesem ikisini beraber alırmışım :grimacing::grimacing:.

Hanımlar ve Beyler’e başladım bugün. Bir hırsla 300. sayfaya gelmişim. Sonra titredim ve kendime geldim. İki gün okumam artık :joy:

7 Beğeni

Ben de Ruh Müziği’nden 30 sayfa okuyup zorla kaldırdım. Ne biçim bir işkencedir bu?

3 Beğeni

Arkadaşlar elinde Carpe Jugulum kitabı kitabı olanlara bir sorum var. Kargo bugün elime ulaştı ancak kapakta Carpe Jugulum yazısının üzerinde kabartmalı Gırtlağı Yakala yazıyor, bu bir baskı hatası mı? Emin olamadım çünkü arka kapağında da aynı şekilde basılmış. Yardımcı olursanız sevinirim.

1 Beğeni

Baskı hatası değil. Kitabın Türkçeleştirilmiş ismi.

3 Beğeni

Teşekkür ederim yanıtınız için. :slight_smile:

2 Beğeni