Terry Pratchett Kitapları (Diskdünya) (Delidolu Yayınevi)

Gerçek - Disk Dünya 25

14 Beğeni

53tl etiket fiyatı mı :frowning:

3 Beğeni

Bütün set ne kadar oldu acaba? :thinking:

Sanırım 3 sene sonra çıkacak son kitabın etiket fiyatı 210 falan olacak…

Ekleme: Yanlış değilsem 1371 lira etiket toplamları. Yüzde 40 görüyor maksimum 822.6 yapıyor…

7 Beğeni

2018 etiket fiyatlı mesajımı bulamadım ama hatırladığım kadarıyla 20 kitabı %40 indirim ile 320 tl’ye almıştım. Sonradan çıkan 9 kitaba da 200 civarı verdiysem 300 tl kardayım şu an.

2 Beğeni

311,40 TL
3.10.2018
21 kitabı % 40 indirimle almışım. Fiyatını düşünmeden aldığım tek seri :slight_smile:

6 Beğeni

Yeni kitap geliyor.

13 Beğeni

Böylece Ölüm Romanları alt serisi de tamamlanmış oluyor.

13 Beğeni

@fortknoxt

Diskdünya ile ilgili güzel bir haber de ben vereyim öyleyse. Geçenlerde Terry Pratchett kitaplarına bakarken aşağıda bağlantısı olan kitap ilgimi çekti. Biraz araştırdığımda kitabın Diskdünya serisinin yirmi sekizinci kitabı olan Muhteşem Maurice ve Değişmiş Fareleri olduğunu gördüm. Seriyi takip edenler isterlerse Tudem baskılı bu kitabı alabilirler. İlk mesajda kitabı görememiştim. Galiba sadece Delidolu baskıları var ilk mesajda. Şöyle bir güzel durum da olabilir diye düşünüyorum. Her yıl üç kitap çıkıyor. Bu kitap çevrilmiş olduğu için bu kitapla birlikte dört kitap çıkabilir belki. Merak ettiğim diğer konu ise bu kitabın Delidolu baskısı olacak mı, yoksa Tudem baskısı mı olacak sadece.

https://www.amazon.com.tr/dp/9944691305/ref=asc_df_99446913051639584000000?linkCode=asn

5 Beğeni

Bu kitabı Diskdünya’nın bir parçası olduğunu bilmeden yıllar önce okumuştum. Harika bir kitaptır.

1 Beğeni

Çevirisi olsa bile Niran Hanım üstünden geçmek isteyecektir. Şu an kendisi çok güzel bir çeviri dili tutturmuş ve bütünlüklü olarak devam ediyor. Nispeten daha hızlı olacaktır tabii.

Seriye dahil olduğu için daha önce Tudem adıyla basılan kitaplar da Delidolu bünyesinden geldi. Niran Elçi’nin eski Pratchett çevirilerinde bile bir miktar tatsızlık var. O yüzden düzelti görecektir. Ağzımın tadı kaçmasın diye almadım ben.

Her sene üç kitap denilse bile sanırım kötüye göre plan yapılıyor. İşlerini kış tutuyorlar, yaz çıkarsa bahtımıza durumu var. Bu sene programda üç kitap paylaşıldı fakat yanlış değilsem bu paylaşılan beşinci kitap.

On kitap kaldı. Ekonomik krizdi, dolardı derken yavaşlama olursa çok üzülürüm. Bu gidişatla iki seneye seriyi tamamlamış olacaklar. Keşke son düzlüğe girilirken daha da hızlansalar ama işte çevirmen programları, yayın programları derken uzuyor.

9 Beğeni

Konudan bağımsız seri bu görseldeki numara sırasına göre mi okunmalı?

1 Beğeni

Diskdünya kendi içinde alt serileri oluştursa da her kitap kendi içinde başlayıp bitiyor. Her iki şekilde de okumak kişiye bağlı. Ben Delidolu’nun çıkış sıralamasına göre okumanızı tavsiye ederim.

Burada sıralama var.

4 Beğeni

Kitaplar ne anlatıyor anlatabilir misiniz?

1 Beğeni

Bu serinin ilk iki kitabını okudum. Seri çıkış sırasına göre okumaya devam etmeyi düşünüyordum. Kütüphanede Tiffany Sızı romanlarının hepsi varmış. Onları okumaya karar verdim. Bu ekonomide kütüphaneden ne okusam kardır diye düşünüyorum artık.

5 Beğeni

Şubat’ta geliyor.

23 Beğeni

Malazan neymiş :sleepy: Diskdünya varken :man_dancing:t6::man_dancing:t6:

5 Beğeni

Bu sene galiba 6 kitap gelecek. O zaman iki ayda bir diyebiliriz. Aksilik olmazsa seneye seri bitmiş oluyor. Bu yıl bol bol Diskdünya okuyabilirim.

4 Beğeni

Sonunda Ölüm Romanları tamamlanıyor demek. Harika bir haber.:slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ben hâlâ temkinli yaklaşıyorum, aslında tembellik yapıyorum da adına temkin diyorum.

2 Beğeni

Elimdeki kitaplar bitsin ben bir tane daha okuyacağım vallahi. :slight_smile:

1 Beğeni