Şehir dışından yeni gelmem sebebiyle kargoyu anca açabildim. 9 adet kitapta muhtelif kusurlar denk geldi. Değişim sürecini başlatacağım yarın. İki kitabın özellikle kapakları baskı hatalı geldi. Şans işte.
Ucube kocakarılar kitabına başlayacaktım. Son bölümünde baskı hatası var gibi gözüküyor. Sizde de kitap bu şekilde mi bitiyor?
Bende de böyle bitiyor.
Kitabın sonu bu şekilde evet.
Alayım mı düşünüyorum çok övgü var
Ben almadım kafam rahat. Yoksa toplamak için strese girerdim. Hepsini almaya çalışıp stres olacağıma, almamayı tercih ettim
@Agape beni hiçliğe yollayacak ama olsun
Mantıklı ama alırsam zaten aynı anda hepsini alıcam
Hepsini alacaksan bir şey diyemem hocam
Karar verirsen ilk üç kitabını sana çok uyguna vereyim ( üçü 100 ) farkında olmadan birdaha aldım da bunları
Cezbederse diye resimleri de ekleyeyim hatta
Çok teşekkür ederim, kaçırmışım postu cevap yazmamışım aldım ben bir çoğunu @isos81’dan. Kargo parasına değmezdi zaten ama teklifin için gene de çok teşekkür ederim
Kitapyurdu’nda kampanyalı fiyat var şu anda.
Kaldı dört sanırım vay be
Muhafızlar Muhafizlar! ve Zaman Hırsızı kitaplarının 2.baskıları yapıldı mı? Boyut farkından dolayı soruyorum.
Bildiğim kadarı ile hayır, geçen ay Tudem’in kendi mağazasında daha kısa boylu olan kitapları duruyordu rafta.
O zaman bu iki kitabın 2.baskısını bekleyeceğim. Çünkü bugün teslim edilen kitapların çoğu 2.baskı olduğunu gördüm. Belki basmışlardır diye düşündüm.
Zaman Hırsızı kitabının 1. basımlarının tamamı kısa değil. Bazılarında kesim hatası var. Üc kez alıp iade ettim. İlk aldığım uzundu sırtı kesikti, iade ettim kısa geldi. Onu da değişime gönderdim, gelen uzundu.
O zaman ben de iade edip tekrar sipariş geçeyim. Biraz da şans işi o zaman.