“Para Basmak” için de bandrol alınmış.
Seneye inşallah tamamlanmış olacak. Kasım gibi bir kitap daha gelir. Umarım yan kitapları filan da basarlar. Hep diyorum hep diyeceğim Diskdünya olarak ne basarlarsa alırım. Eğer yan kitaplar basılmazsa orijinal alacağım. Potansiyeli bu kadar ele yüze bulaştırılan başka bir seri daha görmedim ben. Kaliteli bir dizi yapılsa çok rahat 10 sezonu var. Yine de her çıkan şeyi izliyorum. Neyi nasıl yansıtmışlar görmek hoşuma gidiyor.
Ben bir tane aldım bu baskıdan çok hoşuma gidiyor. Devam da edecektim ama fiyatlar bir anda uçtu. Uygun buldukça almayı düşünüyorum. Cadılar serisi öncelikli benim için.
İki gözümün çiçeği serisinde bir kitap daha gelmiş. Yan kitap, üst kitap, alt kitap her şeyi bassalar keşke.
Tudem’in son indirimininden faydalanıp Güm ve Para Basmak’ı da alarak seriyi yakaladım. Şu ekonomide aynı özenle aksatmadan kitapları bastıkları için favori yayınevim oldular.
2024 yayın kataloğu da kasadaydı istemeye utandım. eğer veriyorlarsa tekrar gideceğim
John Wyndham alırım belki bu sefer
Aa görmedim ben, gerçi indirimin kaosuyla bir sürü kargo çıkarıyorlardı mağazadan Ücretsiz veriyorlar onları tabi ama daha yerleştirememişler demek, 2023 ü vermişlerdi bana geçenlerde.
Ben de son 2 kitabı alacağım ama kargo ödememek için 80 liralık bir kitap daha eklemem lazım. Deli dolu kitaplarını hiç bilmem. Şunu al dediğiniz varsa atayım sepete. Son çıkan bir kitap var yoksa gözüme kestirdiğim.
Bir çılgınlık yapıp tüm serinin ingilizcelerini pdf olarak ekledim stoğuma. 2 çılgınlık daha yapacağım ileride. Biri tüm seriyi ingilizce toplamak diğeri ya ispanyolca toplamak ya da ispanyolca pdf olarak envanterime katmak. İspanyolca daha güzel olacak gibi hissediyorum Ölüm’ün özlü sözlerinin.
Edit: Aklıma gelmişken halledeyim dedim ve 41 kitabı ispanyolca epub olarak ekledim envanterime. Leeré mas tarde.
Tudem kampanya başlamadan 1 gün önce var olan ödeme pos servisini değiştirdiği için tüm kartlara taksitte vade farkı ekleniyor. Mağazalarda ise bu sorun yok. Kitapların online ve mağaza fiyatları aynı mıydı?
Geçenlerde bende de öyle bir durum olmuştu, şu kitabı almıştım;
Okumadım ama, Pratchett in diye önereyim dedim. Fiyatı da tam sana lazım olan tutarda %50 indirimli 84 lira.
@Valheru Ben sadece birkaç delidolu kitabına baktım, online ile aynı fiyattı ve %50 indirimde idi mağazada. Tüm kitaplar için geçerli midir bilemedim.
Kargo vermemek için mağazaya yürüyen ben
Ankara Kızılay’da Tudem nerede acaba? Tarif edebilecek varsa sevinirim
@Erdal_01 hocam sen biliyor musun?
Patrick Ness’in Canavarın Çağrısı kitabını öneririm.
Bunu attım sepete. Teşekkürler. Konusu da güzelmiş. Ben bunu hep çocuk kitabı sanıyordum.
@pcd o kitap var hocam. Teşekkürler öneri için.
@MelihAntepli Kocatepe’nin oralarda bir yerlerde. Oraya varınca sora sora bulursun bence . Geçen Ankara ziyaretimde elimle koymuş gibi bulmuştum haritaya bakıp ama Ankaralı olmadığım için tarifini yapamam. Pegem yayınevi vardı sanırım yanında.
Gideceğim zaman oralarda harita açayım, bulurum o taraflardaysa. Ben yerini hiç bilmiyordum, sağ ol
Ben navigasyon ile şıp diye buldum ama tarif edemem. Kızılay metro durağına 10 dakika yürüme mesafesinde
Ben gitmedim ama Konur Sokaktaymış. Olgunlar tarafından girince Karanfil sokak değil bir üst sokağa girip devam edeceksin. Harita’da öyle gösteriyor. Zor bir yer değil kolay bulursun.
Dostlar merhabalar, bildiğiniz gibi bu seriyi iki defa toplayıp sattım. Üçüncü toplayışım başladı ve umarım bu kez satmak zorunda kalmam.
Ben yokken neler oldu? Büyünün Rengi ve Hasbüyü’nün sırt renkleri değişti mi? (Onlar farklı renkteydi maalesef)
Muhafızlar! Muhafızlar!'ın boyu kısa kalmıştı, büyüyüp abileri kadar oldu mu?
Başka hatalı basım var mı?
Sorularım bu kadar teşekkür ederim .
Büyunun renginin rengi diger buyucu kitaplari gibi mor oldu. Digerleri hakkinda bir bilgim yok benimde cunku sadece ilk bes kitabim var.