Terry Pratchett Kitapları (Diskdünya) (Delidolu Yayınevi)

Teşekkür ederim, bir bakayım diğerlerine. Sitelerde çok belli olmuyor bunlar.

1 Beğeni

Görünmez Akademisyenler satışa çıkmış Tudem’in sitesinde.

15 Beğeni

Akademisyenler daha da komik oluyor hoş gelmiş.

2 Beğeni

Gelmiş bile iki gözümün çiçeği. :buyucu:

3 Beğeni

Güzel haber. Keyfim yoktu bu aralar iyi oldu. :star_struck:

2 Beğeni

Güzel haber. Ocakta gelecek Burunotu’nu da yanına ekleyip yine %50 kampanyası ile alabilirsek süper olur.

2 Beğeni

What We Do in the Shadows izleyen var mı? Bence spoiler değil ama yine de sezon 3 bölüm 4

Az önce Nandor dünyayı kaplumbağanın üstünde duran 4 filin taşıdığına inandığını söyledi. Sanırım birileri Diskdünya okumuş. Tatlı bir gönderme olmuş.

Özet

4 Beğeni

Çok ufak ama iyi güldüğüm bir sahneydi :smile: .

2 Beğeni

Kaldı son 2. :star_struck: :star_struck: :star_struck: Helal olsun Tudem Yayınevine

4 Beğeni

Science of Discworld, Strata, The Dark Side of the Sun gibi kitapları da basarlar umarım.

7 Beğeni

Tudem’in 41 kitaplık seriyi basmasının nedeni yayınevi sahibinin seriyi çok sevmesiymiş. Hatta kitapların son okumasını da bizzat kendisi yapıyormuş. Fuarda öğrenince bayağı şaşırmıştım. Onun sayesinde biz de nasipleniyoruz işte :grinning::grinning::grinning:

Kendisinin umarım uzun soluklu başka sevdiği seriler vardır. Ayrıca bize onun gibi fantastiği seven patronlardan birkaç tane daha lazım.

9 Beğeni

Bu seriyi tam 3 kez sattım (el mecbur ) ve geri topladım. Dün son çıkan kitabı da satın alarak tekrar günceli yakalamıştım ki dinlenmek nedir bilmeyen DeliDolu’nun bu kitabı da yayımlandığını gördüm.

Bu kez satmayacağım (çok umarım)

Sözüm var. DeliDolu’ya bu seri özelinde elimden geldiğince destek olacağım. Ayrıca geçen ay bir arkadaşımı daha bu dünyanın içine iterek toplamda 6 arkadaşımı seriyle tanıştırdım ve hepsi de benden daha fazla kitabını okudu Terry’nin. Konuştuğum her kitapsevere muhakkak anlatırım Ulu A’Tuin’i, dört fili. Dikkat çekmeyecek gibi de değil mübarek.

9 Beğeni

“Biz de o kitabı/yazarı/seriyi çok seviyoruz ama basmayacağız hahaha” diyen editörler görmüştük.

3 Beğeni

Çok zengin olsam yapacağım şımarıklıklardan biri bu. Kendime yayınevi kurup özel çevirmen tutup istediğim kitapları Türkçe’ye tercüme ettirirdim. Sonra da özel baskı gibi aşırı kaliteli şekilde bastırırdım.

2 Beğeni

Tudem selde çok büyük zarar gördü, 800 bin TL civarı zarar var. Çok iyi işler yapıyorlar, okuyalım, destek olalım.

7 Beğeni

Şunu gördüm, her ne kadar Martı dese de orayı silen zihnimin gerisinde Rincewind’in bir güneş gibi parlaması peki? :buyucu:

5 Beğeni

Kitap haberi mi bu? Johnny Maxwell gibi.

1 Beğeni

Hayır, kitap haberi değil.

14 Beğeni

Bu resmi hangi dergiden çektiğinizi sorabilir miyim? Merak ettim de.

2 Beğeni