The Obsidian Path Trilogy

Bitirip cevap yazıyım dedim biraz uzadı. Neler neler oldu o arada ama. :smiley: Yarına biter kesin, güncellerim bu mesajı.

Farklı tipte ejderhalar olduğunu da öğrendik. :slight_smile: Gerçek kötümüz sanırım ortaya çıktı, ama Henka ile ilgili içimde bir his var, göründüğünden çok daha fazlası çıkacak bence, en az bir minor god çıkmasını bekliyorum. Henka tanrımız çıkar mı diye bekledim ama olmadı. :smiley:

Nhil’in düğümü üçüncü kitaba kaldı ama başka K.'lar sanırım gidemiyor, denk gelme durumu falan riskli olurdu Nhil için.

Bren (kitabı bitirmeden açma) gerçekten öldü mü yoksa Tien bir şekilde onu kurtarmayı başardı mı meraktayım. Ayrıca Shalayn’a yazık oldu, ama o da çok kinlenmiş. 3. kitapta Kantlament’i bulup tanrımızı kesmeye çalışçaz ama başarabilir miyiz emin değilim.

Ayrıca şu kırmızı zırh da güzele benziyor, Nhil bile saygıyla bahsedince hmmm dedim.

K’nın aklını yavaş yavaş kaybedişini çok güzel anlatıyor yazar, ayrıca onu Demon Emperor olmaya, bu kadar insanın canını ve ruhunu harcamaya iten kendisi mi, tanrısı mı yoksa demonology’nin yan etkisi olarak eriyip giden akıl sağlığı mı öğrenmek istiyorum. Pasifliği de bitti sanırım.

Henka’nın bizi neden bu kadar çok sevdiğini öğrenince üzüldüm, ama pek şaşırmadım. K’nın yalnız kalmaktan bu kadar korkması şaşırtmıyor artık. Az şerefsiz değil hâlâ.

Son kitabı çok bekletmem, etkinlik olmasa hemen bile başlayabilirdim sanırım. Beklemediğim şekilde çok beğendim, çok yükseldim. :slight_smile:

Bence de oldukça beğeneceksin hocam.

2 Beğeni