The Rings of Power Yorumları (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisi)

Payne says. (Showrunner of ROP) “Conversely, some things don’t get a lot of love yet become classics being watched 60 years later. I think it’ll take a while for the dust to settle.”

Kötü, vasat yapımları yerin dibine gömmek, eleştirmek bu yüzden önemli. Yoksa, Payne’nin söylediği gibi neden bu dizi 60 yıl sonra bir klasik sayılmasın ki ? İnsanların her geçen sürede beğeni eşiklerinin düştüğünü fark edince söylediği fazla mantıksız gelmedi.

Dizi mübarek şaka coin gibi. 6. Bölüm ile bir şeyler oldu derken 7. Bölüm %99 bomboş bir bölüm oldu.

1 Beğeni

Hiçbir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler olmuştur. :joy:

1 Beğeni

Ben artık tamamen dizinin daha önceden birilerine izletilmediği görüşünde karar kıldım. Biraz aklı olan yayınlamayın böyle derdi eminim. :joy:

1 Beğeni

Kötü mü yine. Sosyal medya tanıtımlarında Sauron’u gösteriyorlardı. Yemlemişler mi?

Big bait yapmışlar bildiğin. :joy: Son sahneden önceki sahne bile kurtaramadı bu bölümü bana göre.

Hadi ya. Haftaya bir de final var… Cidden zama Çarkı’ndan kötü çıktı dizi. :joy:

İş dönüşü bir şeyler alıp onların eşliğinde izlerim artık. Hevesim kaçtı.

İlk 2 bölüme kandık ama maalesef. İnişi çıkışı fazla bir dizi. Önceki bölüme 6 versen bu bölüme 2 anca. Çok sıkıcı ve anlamsız sahnelerle dolu.

Finali de böyle çıkarsa tarihin tırt dizileri arasında kendisine en iyi yeri kapacak ROP.

1 Beğeni

Diziyi sakin ol bu yüzüklerin efendisi değil, güç yüzükleri diyerek; Durin halkı hatırına izlemeye çabalıyorum. Ancak yazıktır, günahtır, etme eyleme sevgili amazon.

“Mantık hataları”, “oyuncu seçimleri” ve “fan-baiting” konularında emeği geçen herkese ayrı ayrı kırgınım. :face_exhaling:

2 Beğeni

1. Bölümde Sauron.

Bırakın küçük enişteyi.

5 Beğeni

Bazı şeyler açık ara aptallık boyutunda. Her sahnesi benim gözüme batıyor.
Hiç bir atı, sütçü beygiri dahil mızrak uzatıp çelme takarak düşüremezsin. Mızrağın diğer ucu da sabit olmalı ki bir takılıp düşme olsun. Kaldı ki bu at boş bir at değil kırar ama gene düşmez.

Gram para harcamadan;
1- Ata mızrak saplanabilir.
2- Mızragı Adarın omuzuna atar, saplar yada en azından ona arkasiyla yanıyla vs vurarak attan düşerebilir.
3- Karşıdan gelirken Adarın üstüne atlayabilir.
4- Daha yaratıcı bir şekilde bola isimli silahı kullanabilir.
FIELD MADE WEAPONS AND TOOLS

Her yapımda var bunlar demenin aksine en basit tarih dizisi bile artık bu aksiyonları mantıklı kılan uzmanlarla çalışılıyor demek lazim. Gelişmek, geliştirmek lazım. Kaldı ki her yapımda aynı şey olmuyor. Ben uzman değilken bile bir adamı attan düşürmek için 4 mantıklı yol yazabiliyorum. Eğilip atın ayağına mızrak tutmak nedir. Bu dizinin her sahnesi kare kare ayrı bir saçmalık ürünü.

Şuraya yazmak için verdiğim emek bile bu diziye verilen emekten kat kat fazla…

12 Beğeni

Cidden şey gibi ya 90 lar sonu 2000 ler başı Disney Channel düşük bütçeli fantastik filmler çekiyordu da böyle genelde bütçeden kurtarmak için gece ormanda karanlık dövüş sahneleri çekerlerdi böyle dublör parası da olmadığı için saçma sapan dövüşler izlerdik he aynı hissiyatı alıyorum bu diziyi izledikçe artık.

1 Beğeni
  1. Bölüm hakkında diyecek çok şey var ama hiçbiri cücelerin kayaları kırma sesine, yer sarsıntılarına uyanmayan Balrog’un bir prenses edasıyla alınana düşen yaprakla uyanması kadar mantıklı ve etkileyici !!! DEĞİLDİ.
3 Beğeni

Bir de Celeborn şuan ne alaka cidden ya?

Şimdi izledim bölümü çok kötü bulmadım. Finalden önceki bir bölüm olacak kadar da iyi değildi ama ne bileyim fena değildi. Özellikle cücelerin olduğu kısımları beğendim. Kıl ayaklar beni bunalttı biraz. Umarım sezon finali harika olur.

1 Beğeni
1 Beğeni

Şu kişisel tarihimde değişmeyecek şekilde sevdiğim iki film vardı: Matrix ve Yüzüklerin Efendisi. Matrix’ in dördü Yüzüklerin Efendisi’ nin dizisi geldi.

ezgif.com-gif-maker

2 Beğeni

Henüz izlememiş arkadaşlar için spoiler vermeden şunu söylemiş olayım;

1. bölüm, öncekiler kadar boş bir bölüm değil arkadaşlar. Daha boş bir bölüm.
7 Beğeni

Sonunda ilk 2 bölüm dışında kalan bölümleri izledim(7 hariç ) ilk 2 bölüm güzeldi ama geriye kalan bölümler beklediğim gibi kötü çıktı. Bu tarz dizilerin genelde ilk 2 ve son 2 bölümü iyi olur. O yüzden sonuncu bölümden ümitliyim. Dizide bazı saçmalıklar benimde gözüme çarptı ancak çok takmadım. Bu dizi duyrulduğu günden beri benim için hiç bir zaman lotr dizisi olarak görmedim. Duyrulduğu günden beri böyle olacağını biliyordum o yüzden hala keyifle izliyorum. Yine de 3-6 bölümler pek tad vermedi.

1 Beğeni