The Rings of Power Yorumları (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisi)

Dizi o kadar kötü ki konsey ne zaman delirecek diye bekliyordum. Yedinci bölümden sonra telef oldular nihayet. Yedi bölüm dayanabilmeleri bile büyük bir mucize aslında.

Cırnak batması olanlar arkada kalıp ölecek ona göre :rofl:

4 Beğeni

Ben hiçbir fikrim yok gibi bakmaya da çalıştım. Vallahi iler tutar yanı yok. 7 saatte ne aksiyon, ne tam bir aşk, ne tam entrika, ne tam bir vahşet hiçbir izleyiciye oturtamadım. Ha şu olur, hiç başka fantastik eser izlememişler bir nebze beğenir. Bana öyle geliyor yani.

1 Beğeni

Ha gizem sevenlere gidebilir ama o da taş olsa çatlar her şey şey saklı. Sauron kim o kim stranger kim, ağam kim paşam kim, hanım kim nigar kim​:smile::smile::smile:

1 Beğeni

Ufak tefek sorunların olduğu bir finali de izleyip ilk sezona elveda dedik.

Malum ilk bölümden yapılan çoğu önemli tahminler doğru çıktı. Stranger>Gandalf Halbrand>Sauron çok belliydi. Ama Gandalf’ı yadeden replikler tebessüm ettirdi.

Fazla yorum yapamayacağım. Genel itibariyle vasat bir sezondu. Yeni sezonu şimdi kim bekleyecek de diyemiyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben demiştim demek istemezdim ama woke lar şaşırtmadı

Sonda dövülen yüzüklerin bir milyoncudan alınmış gibi durması beni benden aldı.

7 Beğeni

Ben sezon finalini beğendim. Keşke bu şekilde birkaç bölüm daha yapabilselermiş.

3 Beğeni

Final bölümü (umarım ilk ve son sezon olur bu) bir fantastik dizi bölümü olarak iyiydi ama diyaloglar yine bozuk.

Başlangıçta her ne kadar millete orjinal lore bozulmucak deselerde, guzelim hikayeleri çiğneyip çiğneyip tükürdüler. Hadi geçmiş olsun…

2 Beğeni

Niye yahu. Bunun 3-4 sezon sürmesi lazım ben keyif alarak izliyorum.

Sauron ile Sauron’u aramaya gittiler bütün sezon. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Son bölümde tek beğendiğim şey son bölüm olması.
Hiç ettiler seriyi.

5 Beğeni

Bu bölümü yazıp bütün sezonu bu bölüme gelebilmek için boş boş bölümler çekmişler hissiyatı var. Özellikle Harfoot tarafı.

Alaşım muhabbetinde bayağı güldüm. Birazcık daha özenli olmak lazım, bayağı lise bilgisini koca Elf demircisine satıyor adam. Bir de çok hızlı oldu.

Filler sezon.

3 Beğeni

Dürüst olayım ben ne Stranger’ın ne de Halbrand’ın Sauron olduğunu düşünüyordum. O kadar açık bir şeyi göz önüne koymazlar diyordum. Hatta ben böyle 2 dk gördüğümüz bir karakterin çıkıp ben Sauron’um demesini bekliyordum. Bütün sezon boyunca gözümüzün önünde olan bir karakteri Sauron yapmak beni hiç şaşırtmadı.

5 Beğeni

Allah Allah, dizideki tek becerikli beyaz ırktan erkek karakter nasıl serinin ana kötüsü çıktı. Ne kadar şaşırdım, bir bilseniz.

3 Beğeni

:joy:

2 Beğeni

Batman Begins ve TROP’un ilk sezonu…Tabi canımmmmm

1 Beğeni

Akşam izleyeceğim, buğulu alanlara bakamıyorum :slight_smile: Tahminlerimin doğru çıktığını düşünüyorum, nedense öyle bir his var içimde. Sorularla dolu bir dizi yapmışlar, o kim, bu kim? Galadriel böyle çemkirmeyi nereden öğrendi?
Lost eşittir Rop. Tabi Lost bu diziden bin kat iyiydi.

Güzel bölümdü beğeneceğine eminim. :slight_smile:

1 Beğeni

Tek sen beğenmişsin gibi duruyor, emin misin bölümden hoşlanacağıma? :smile:

2 Beğeni

Beğenmeyenler hater. :slight_smile: Şakası bir yana en derli toplu bölümdü. Dizi bizi o kadar vasata alıştırdı ki az iyi bir şey görünce insanın hoşuna gidiyor. Tabii dizi evreni çerçevesinde bakarsan böyle.

İçeceğinle atıştırmalığını da hazır ettin mi bu iş tamam. :smiley:

Son olarak şunu söyleyeyim hiçbir sosyal medya sitesine girme ve bu konudaki yorumları okuma. :slight_smile:

2 Beğeni

Vasat olması konusunda katılıyorum, Mordor oluşunca heyecanlanmıştım mesela. Kötü ve saçma şeylerle dolu bir dizi olduğundan ufacık iyi bir sahne görünce çeri domates gören Denethor gibi oluyorum :blush:

Bu saate kadar bakmadım, izledikten sonra ne varsa okurum gibi ama.

Atıştırmalıklarım hazır, kardeşimle gülerek izleyeceğim. Aramızda birkaç espri var da bazı sahnelerde gözümüzden yaş geliyor, sağ olsunlar harika bir dizi yapmışlar :smile:

2 Beğeni