The Rings of Power Yorumları (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Dizisi)

1 Beğeni

Cücelere 10 kat makyaj prostetik burun yapıp, kadın cüceyi olduğu gibi bırakmaları çok üzücü

3 Beğeni

İkinci sezona Tom Bombadil i getiriyorlarmış;

2 Beğeni

Tam ben paylaşacaktım. Bence çok güzel gözüküyor. Ümit edelim de dizi de en az bu foto kadar güzel olur.

Zaman Çarkıda 2. Sezonda toparlamaya başladı. Bu da toparlar umarım.

2 Beğeni

Orta Dünya’yı sadece meşhur üçlemeden ve Hobbit filmlerinden bilen biriyim. Ne zamandır kitapları okuma planım olsa da kısmet olmadı bir türlü.

Neyse, dizinin kötü şöhretinin farkında olmama rağmen can sıkıntısından biraz bakayım dedim.

Hiiç sarmadı. Hiçbir ilgi çekiciliği yoktu bence. Tamamen ön yargılarımı bırakmıştım oysa ki biraz sarsa devam edecektim.

Belki evren hakkında daha fazla bilgim olsa farklı olurdu bilemiyorum. Ama şu haliyle hiç hoşuma gitmedi.

6 Beğeni

Evren hakkinda bilgin olsa isler daha beter olurdu dostum. Bence en iyisini yapmaya calismissin.

5 Beğeni

Bu evrendeki ejderhaları GOT ejderhalarıyla karıştırdılar galiba.

4 Beğeni

Bu diziyi hiç izlemedim ama bir troll ile reklam yapmaya çalışıyorlarsa cidden durum vahim.

Ayrıca en küçük ejderhalardan biri olan 3. Çağda yaşamış Smaug bile bunun boğazına takılır. İlk Çağ ve ikinci Çağlardaki ejderleri düşünemiyorum bile.

3 Beğeni

Doğru diyorsun. Amazona verilen telif hakları çok kısıtlı o yüzden bu soytarılıklar ortaya çıkıyor, madem öyle telif için kassaydınız veya diziyi erteleseydiniz mesela

3 Beğeni

Hele hele

Text
https://forum.kayiprihtim.com/t/guc-yuzukleri-ndeki-the-stranger-karakteri-gercekten-de-gandalf-mi-dizinin-basindaki-isimler-konustu/60613?u=_oz

2 Beğeni

Sıvamaya geçmişler..

4 Beğeni

Zengin bir fragman olmuş.

Keyif alarak izlediğim ilk sezon fazlaca gömülmüştü. Lakin devamını izleyeceğimi de sanmıyordum. Fragmanı şimdi seyrettim, gayet devam edilir bir lezzet sunmuş görünüyor. Zaman Çarkı’nın aksine, oyuncu seçimleri de yerinde. Özellikle Sauron tiplemesi twist’i de düşününce şahane seçilmiş. Galadriel de iyi. Elrond belki zayıf denebilir. Zenci arkadaşı da beğenmiştim. Nazanin Boniadi yok galiba. Sağlık olsun. Cüceleri kucaklar, kartallara selam ederim.

2 Beğeni

Buradaki elf Sauron olacakmış gibi izlenim bırakılmış. Celebrimbor’u kandırması ve Galadriel ile kılıç dövüşü (wtf demek istiyorum)

1 Beğeni
1 Beğeni

Ne güzel birinci sezonu silmiştim kafamdan :smiley:

2 Beğeni

Bu nereden çıktı şimdi? Kim çekiyor, yönetmen kim? Bu bünye güç yüzkleri benzeri bir orta dünya felaketini daha kaldıramaz :no_good_man: :person_gesturing_no: :no_good_woman:

2 Beğeni

Beklenti sıfırın altında. Bataklığın üzerine hiçbir şey inşa edilmez. Kendimizi teseli edelim, Golum dizisi geliyor.

2 Beğeni