Haklı olabilirsiniz ama zamanında oyunları aşağılayan da bu adam. Orada bu sadece bir uyarlama canım deyip geçebilirdi ama yapmadı. Ben kendisini pek takip etmedim açıkçası ama biraz huysuz dede tadı alıyorum bu haberleri gördükçe. Belki de haberlerden kaynaklı bu bilmiyorum.
Neyse hepimizin tek istediği dizinin daha iyi olması ve keyifle izlemek. Gerçi benim beğenmediğim çok nokta olsa da imdb’de en yüksek oya sahip netflix dizisiydi bir ara ve en çok izlenen işiydi. Demek ki genel çoğunluk sevmiş ve netflix için de önemli olan bu.
İzlemekten keyif alacağımı düşündüğüm Blaviken çatışması idare ederdi, Sodden tepesi savaşı sahnelerini beğenmemiştim ama esas olarak Thanedd şöleni ve Thanedd darbesini nasıl anlatacaklar merak ediyorum. Thannedd şöleni ve darbe umarım beklediğime değer.
Evet farklı bir evren olarak kabul etmek gerekiyor sanırım… Triss aralarında en genci Yen aralarında en güzeli olacaktı güya Direk ciriye atlayınca ben şey diye düşündüm herhalde Cavill’e fazla para vermemek için Ciri’nin ergen olduğu döneme çabucak geçmek isteyecekler diye düşünmüştüm…
İlk sezondan çok daha iyiydi ve beğendim ama bir sezonun gelmesini bu kadar bekleyince bundan daha fazla karakter gelişimi, lore vb görmek istiyor insan.
Ben de ikinci sezonu çıkar çıkmaz bitirdim sayılır. İlk sezona göre daha iyiydi. Kısacası Witcher evrenini çok sevdim. Seriyi mutlaka alacağım. Bakalım kitapla dizi arasında neler neler farklıymış.