The Witcher Serisi

İlk siparişler yerine ulaşmaya başlamış bile. Oyungezer’den Eren yolladı :slight_smile: Daha benim çevirmen kopyam bile gelmedi ya… Yola bile çıkmamıştır hatta! Bazıları ne şanslı :smile:

31 Beğeni

Biraz önce geldi. Gayet güzel görünüyor, elinize ve emeğinize sağlık.

5 Beğeni

Bu mesajı okuduktan 5 dakika sonra benimki de geldi :slight_smile:

2 Beğeni

İyi günlerde okuyun arkadaşlar. Çeviride güzel bir şey varsa benim, hata varsa @Everfever’ındır; kayıtlara geçsin :rofl: :rofl:

32 Beğeni

Benimki de geldi ama ben bunu nasıl okuyacağım :smiley: Düşündüğümden daha büyük çıktı.

Baskı kalitesi gerçekten çok güzel. 80 TL ucuz bile diyebilirim.

7 Beğeni

Bence de kitap aşırı büyük gibi. Neredeyse iki katı büyüklükte. Ama kalitesinden şüphem yok. Umarım kitaplığa sığıyordur :slight_smile:

1 Beğeni

Nereden sipariş ettinizde geldi ? Kitap yurdundan aldım ben yarın temin edilcek

1 Beğeni

N11’de Pegasus’un kendi satışı var ordan aldım.

Bende kitap yurdundan almıştım, şimdi baktım ve gölün hanımı temin edilmiş, Witcher evreni daha hazırlanıyor gözüküyor.
Edit: Witcher Evreni temin edilmiş gözüküyor.

2 Beğeni

Benim Witcher Evreni de temin edilmiş konumda. Teslim noktasından gidip kendim alacağım. Kargo firmalarının eline teslim edemezdim kıymetlimisss.

2 Beğeni

Ben de kargo hüsranına uğramamak için teslimat noktasından almayı tercih ettim. Bu hafta içinde gelir diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Ben de N11’den aldım.Ön sipariş vermiştim.4 Aralık gibi ulaştı elime.

1 Beğeni

Kitap çıkmadan 2 ay önce ha? Vay beee… :astonished: Bundan sonra hep N11’den veriyorum siparişleri :smile:

9 Beğeni

1 gün 2 gün değil haftada değil direkt 3 ay öncesi. :joy: :joy: :joy: :joy:

3 Beğeni

:joy: :joy: 4 Şubat olacaktı.Dalgınlık işte.

4 Beğeni

Çok kaptırdım kendimi bu Witcher serisine.
Sonunu bile bile okumak kötüymüş. Nerdeyse bitirdim 7. kitabı.

Ciddi ciddi kenara koyup bitirmesem mi diye düşünüyorum. Bitmemiş olur böylece :frowning_face:

En azından oyunlar bitince kitaplar var diyordum şimdi “Ana hikaye” olarak kitap da bitiyor.

6 Beğeni

180 sayfa olduğuna bakmayın arkadaşlar. Normal ebatta 300 sayfayı rahat geçer. Kağıt/Kapak kalitesi çok iyi, görseller daha da iyi ve @mit çevirisi ile @Everfever editörlüğüne söylenecek söz zaten yok. Buradaki herkes onları tanıyor. :+1: :slight_smile: Ellerine/emeklerine sağlık. :slightly_smiling_face:

“Senin yüzüne nolmuş?”
“Nolmuş?”
“Ben de onu diyorum ya nolmuş?”

26 Beğeni

Benim güzelliklerle kavuştuk. :heart_eyes: Witcher Evreni’nin baskısını çok beğendim. Fiyatına rahatlıkla değiyor.
Teşekkürler @Everfever @mit

15 Beğeni

Witcher Evreni kitabından birkaç sayfa gösterebilir misiniz örnek olarak? Alıp almama konusunda kararsızım :sweat_smile:

1 Beğeni

Rahatlıkla alabilirsiniz bence. :smile: Aşağıya birkaç tane örnek ekledim.

18 Beğeni