Kitaplar geldi kapaklarını çok beğendim ama set şeklinde aldığım halde ayraç çıkmadı ona üzüldüm.Gerçi buz ve ateşin şarkısı ile kral katili güncesi kitaplarına kendim ayraç yapmıştım özellikle kral katili güncesi çok iyi olmuştu.Buna da kendim yaparım yine el emeği göz nuru😅
Yaptığın ayraçları ve nasıl yaptığını bizimle de paylaşabilir misin ? Merak ettim 
Nasıl yaptığımı anlatıyım ama paylaşmasam daha iyi olur çekingenim biraz😅
Sen bilirsin ama çekinecek bir şey yok haberin olsun yemeyiz seni
. Merakla bekliyorum nasıl yaptığını.
Çekinme, burada yabancı yok. Aramızda kalır, merak etme. 

Gerçek hayatta da böyleyim merak etme
. Aslında yapılışı biraz komikçe ama kesinlikle işe yarar.Ben 11 e geçtim o yüzden geçmiş senelerin kitaplarını harcayabiliyorum.Tabi hepsini değil sadece ön ve arka kapaklarını.Önce elinizde bir tane ayraç olması lazım.Bir ders kitabının üstüne koyup kenarlarını çiziyoruz. Sonra onu makasla kesiyoruz ve aynısından bir tane yapıyoruz.İkisini birbirine yapıştırıyoruz(Yapıştırıcı taşmasın) sonra a4 kağıdını yapıştırıyoruz(Pritle olsun ve çok sürmeyin.)Sonra iki tarafına ayracı yapacağınız kitabın güzel iki tane resmini çizin sonra 4-5 kitabın altına koyunki düzleşsin.Bu kadar 
Ben de 11 e geçtim ne olacak.
Paylaş paylaş paylaş!
Şaka bir yana teşekkür ederim anlattığın için.
Ne demek canım yardımcı olduysam ne mutlu bana 
@Everfever Kemal Bey nasılsınız? İyisinizdir umarım. Witcher serisinin son kitabını ne zaman görürüz? Gölün Hanımı’nın üstünden epey bir süre geçti. Geralt ile son bir maceraya çıkmak için sabırsızlanıyorum. 
Teşekkür ederim. Siz nasılsınız? Bu ay sonunda veya eylül içinde basmayı umuyoruz ama henüz kesin değil.
İş yerinde olmasam sevinç çığlıkları eşliğinde etrafta koştururdum
Çok güzel haber, teşekkürler 
Teşekkür ederim, bizim için güzel haber oldu. 
Umarım bir sorun çıkmaz, çok güzel bir haber 
Bu soruya doğru cevap verilmemiş gibi geldi bana. O yüzden ben de kendi bilgim dahilimde cevaplayayım dedim.
Ciri’nin bırakmasının sebebi, Geralt’ın kitabın sonundaki hâlidir. Hayatta ve birlikte kalabilmeleri için, onları farklı bir “diyarda” ve “zamanda” bir yere götürmüş, orada kendi kendilerine yaşamak üzere bırakmıştır. Yani bunu tercih ettiği için değil, zorunluluktan yapmıştır.
@vesemir Witcher oyunlarını acayip çok sevsem de, hikâyenin devamı için oynanacak bir durum yok ortada. Oyunu yapan arkadaşların tamamen kendi kurguları, yazardan kopuklar ve kesinlikle “canon” değil. Hikâye açısından böyle keyifli bir ekstra olarak oynanabilir ancak. Kitaplardaki hikâyeyi anlamak, ya da bir açıklama bulmak için oynamak doğru değil bence 
Bu arada, Witcher evreni ile ilgili kendi hazırladığım bir videoyu burada paylaşmam kurallara aykırı mı? O konuda biri beni aydınlatabilirse çok sevinirim 
Oyun kitaplardan daha iyidir bence. İlk iki kitap hariç karekterin witcher olduğunu çok az yerde hissediyorsun saçma gereksiz yan hikayelerde kaybolup gidiyor seri. Bazı bölümler var ki çıkarsan kimse niye çıkardın demez, eksikliğini hissetmez; yazarın yazmış olmak için yazdığı bölümler var.
Örnek 7. kitapta Coen ölümü en son 3. kitapta geçen bir karekter bir daha adını bile duymuyoruz. Tüm seri boyunca bu karekterin adını kim hatırlayacak? Karakterin önemi kalmamış zaten. Ölmese 3. oyunda görürdük 
“Oyun kitaplardan daha iyidir” cümlesini, Yüzüklerin Efendisi filmlerini kitaptan daha iyi bulmaya benzettim birden
Fikrine saygım sonsuz ama söylediğine o kadar katılmıyorum ki
Başka nasıl ifade etsem bilemedim gerçekten 
Coën’in ölümünün ve savaşa dahil olmasının bence hikâye açısından farklı anlamları var. Bizzat karakterin kendisini umursamak önemli değil. Normalde politik konulara karışmayan bir Witcher’ın, o evrendeki en önemli politik savaşlardan birisine, gönüllü şekilde katılıp can vermesi ise hikâye ve bulunan ortamın fenalığını anlatmak için bence bayağı önemli.
Bu çok iyi bir haber, teşekkür ederiz bilgilendirme için. Son kitapta harita poster verilecek mi? Yüzüklerin efendisinde olduğu gibi. Elimden geleni yapacağım demiştiniz umarım olumlu sonuçlanmıştır 
Şu ana kadar okuduğum kitapların filmleri varsa izledim ama her zaman kitapları daha iyi. Hele oyunları kitaptan iyi demek… 
Oyunları demedim, oyun dedim. Witcher 3 Wild Hunt’u oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim. Witcher adına kitaplardan daha çok yakışıyor. Evren kuruyorsun evrenin temeli olan witcherların görevi insanlara zararlı olan yaratıkları para karşılığı öldürmek ama 5 kitap seri boyunca yaratıklarla karşılaşması bir elin parmağını geçmiyor. İsim boşa düşüyor, elf cüce insan ilişkilileri üzerine fantastiği (bi’ yerde konu tamamen ona dönüyor) çok daha sadece şekilde çok daha iyi şekilde yazabilirdi.
Regis’in ölümü ya da yok olması (oyuna göre değişiyor) çok gereksiz olmuş hani nerde witcherların bile öldürmesi karşılı var ödencek bedeli kimsenin karşılayamıyacağı yaratık nerde ölümü yarım sayfa süren yaratık
oyun olmasa bu seri populer olmazdı bu kadar türkiyede tamamının çevrildiğini görmezdik.
2016: Dünya Fantezi Ödülü — Witcher destanı için Yaşam Başarısı
Witcher 3 çıkış tarihi :18 Mayıs 2015
Herşeyi anlatıyor bence.