The Witcher Serisi

Amazon’dan İngilizce Witcher Seti almış olan var mıdır?

N11’de Trendyol’da satılanlar alenen korsan basım. 3. kitabın sırtı küçük basılmış ve sırt ve kapaktaki witcher logoları parlak olması gerekirken değil. Amazon’da satılanlar da böylemidir? Almış olanınız var mı?

1 Beğeni

Ben aldım. Parlaktan kastınız ışığı yansıtması ise 3. Kitap yansıtıyor. Küçük basımı ise anlayamadım.

1 Beğeni

Teşekkürler sizdeki baskılar orijinal demek ki. Bende amazondan almayı düşünüyorum.

2 Beğeni

Amazon’dan aldınız mı? Aldıysanız kırmızı mı yoksa mavi kapak mı geldi?

Görseldeki kitapların aynısı geldi.

1 Beğeni

Gollancz’ın yeni hardcover kapakları. 8 kitap için 8 ayrı ödüllü sanatçı ile çalışmışlar.

18 Beğeni

Mükemmel tasarımlar Pegasus fiyat politikası ile daha da muhteşem olur. :slight_smile:

2 Beğeni

Bing Chat’den Geralt’ın resimlerini oluşturmasını istedim.

Sonuç:

Asabi ve ihtiyar Geralt. :slight_smile:

6 Beğeni

:slight_smile:

Blood and Wine "da (şimdi Roach 'ın yanıtını anımsayamadım) Geralt Roach"a soruyordu, “çağırınca oraya buraya takılıp kalıyorsun” diye.

2 Beğeni

8 Beğeni

Son kitap çıktı lakin fiyatı benim önceki aldığım yedi kitapla eşdeğer :smiley:

2 Beğeni

Witcher evreni benim açımdan yalan oldu. İlk kitap bile 450 lira olmuş.

3 Beğeni

Hemen pes etme bence, 2. el de bakabilirsin. İlk 7 kitap 900 diyor biri misal.

2 Beğeni

Bırak ikinci eli, yüzde bilmem kaç indirimle online sitelerden almak yerine kitapevlerine gidip çok para vermeyi seviyor Melih. :slight_smile:

2 Beğeni

Esnafı da ayakta tutmak lazım :smile: Kargo beklemek benlik değil, internetten de yapıyorum ama gidip kitapçıdan almak ne biliyim hem daha çok hoşuma gidiyor hem stres olmuyorum.

Bu arada metronun altında Metro Kitap Fuarı var. Orası uygun nispeten ilk kitabı alınca 2.kitap %50 kampanyaları var ya da ilk kitabı al ikinci kitap 5 TL gibi.

2 Beğeni

O da doğru, oldschool alışverişçilerin son neferi. :slight_smile:

@J.S Atlama da bu seriyi, beğenersin bence.

2 Beğeni

Fuarı bekliyorum, oradan alabilirim. İyi bir indirim bekliyorum Pegasus’dan :slight_smile:

2 Beğeni

Ve daha fazlasına da neden olacak bu kızıl saç düşkünlüğü. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu kitap bağımsız bir hikaye mi anlatıyor yoksa ana konu ciri ile bağlantılı mı?

1 Beğeni