Tiermaker Fantastik Kitaplar Sıralaması

@nefarrias_bredd : Bu kadar grafik paylaşıldı, hâlâ çoğunluğunun şeye benzediğini, ehm gauss dağılımına benzediğini gözlemlemedin. Senin termodinamik performansın düştü.

3 Beğeni

Bende de mesela Lotr ilk sırada olmayabilirdi ya da Harry Potter ama okurken bana verdiği haz ilk sırada olmasını gerektiriyor. Şu an okusam aynı hazzı almam ama bu kimin umurunda? :slight_smile:

Drizzt’e girelim de, sen okudun okuyacaklarımızı. Nasıl olacak?

Dediğim gibi, Türkiye ortalamasını üstündeyimdir muhtemelen (o da İngilizce sayesinde) ama ne adamlar var. Ben bir dönem böyle pek bilinmeyen eserlere filan yöneldim, SPFBO filan kazananları okudum (ne cevherler var). Öyle olunca ana akımdan bazı kitapları okuyamadım.

Bir de TBR pile doldu taştı, yeni raflar çıktım onlar da doldu. Baktıkça gözüm korkuyor. :slight_smile:

2 Beğeni

İmparatorluğun Hanımefendisi’ni okumaya kıyamıyorum, o hazzı sanırım o verecek son defa. Re-read yaparım gerçi ölmeden.

Drizztleri siz okuyacaksınız, ben de omzunuzun üstünden yorum yaparım. Okumaya istekli olduğunuzda kararlaştırırsınız, 2025’e kadar bekleyeceğim yetişmenizi. :slight_smile:

GR’de 80+ var, bunlara elimdeki basılılar dahil değil, en az o kadar da evden çıkar. :sweat_smile:

3 Beğeni

Heh. Hocam “su ıslak”, “saçında kıl var” nevinden bilgi taşımayan bir ifade olur diye düşündüm, o yüzden :roll_eyes:

2 Beğeni

Haklısın hocam. Görünen gauss kılavuz istemez.

1 Beğeni

Elric’in hepsini okudun mu?

Şu sıralar kitaplarını kendi yayımlayan Ryan Cahill çok beğeniliyor. The Bound and the Broken serisinden yeni çıkan kitabı 4.62 ortalama oya sahip. Adam üstelik bir-iki söyleşisinde izlediğim kadarıyla sempatik ve komik biri. Kitaplarını kendi websitesinden satıyor, hatta bir novellasını abonmanlarına ücretsiz e-pub olarak yolluyor.

Özel baskıdaki illüstrasyonlar Ömer Burak Önal’a ait. Bu sahneyi War of Wrath’a benzettim . :heart:

Öyküde kesinlikle ejderha var, ona göre okuyorsanız çekinmeden başlayabilirsiniz.

4 Beğeni

Bende 6:45in incecik ilk 3 kitabı var, o zamanlar İngilizce okuyamadığımdan devamını getirmemiştim ama o kadarı bile çok hoşuma gittiydi.

Ryan Cahill’e baktım da, hiç fena durmuyor.

There is no prophecy. His coming was not foretold.
He bleeds like any man, and bleed he will.

3 Beğeni

Saga Press iki yıl önce Elric of Melniboné’nin muhteşem hardcoverlarını basmaya başladı. Seriyi 3 ciltte topladılar.

Onları ikinci el ucuza bulabilirsem baştan başlayıp bitirmeyi planlıyorum. Elric abiye yıllarca saygıda kusur ettim, o varken gidip Anomander’ın beyaz saçlarına ağıtlar düzdüm. Bu hatamı telafi etmem gerekli.

4 Beğeni

İthaki baskısını toplayasım yok çıktığından beri (o kapaklar nedir). Unutup gidiyorum da sürekli.

Drizzt ve Raistlin’e yazılanları da kat hesaba. :slight_smile: Saga baskısının kapaklarına baktım da, alırsan nazarım değebilir. :innocent:

2 Beğeni

Bazı kapakları tanıması zor oldu, webte yazılmış bir iki kitabında eklenmesi hoşuma gitti.

1 Beğeni

Aha, elf gözlerim beni yanıltıyor mu, yoksa o gördüğüm Worm mu? :roll_eyes:

2 Beğeni

Evet Worm, severiz :slight_smile: