İş Bankası Yayınlarının bir zamanlar basıp daha sonra unuttuğu kitap olan Tolkien: Dünyaya Yön Verenler kitabına olan ilgiyi birleştirip toplu hücum taktiği ile e-posta adreslerine doğru hareket etmek için toplanmış bulunmaktayız kadim dostlar.
Yapacağımız şey basit ama etkileyici olacak. Nedir peki? Baskı çıkarsa alacak olanlar ‘elbette alacağım, şöyle alacağım, böyle alacağım’’ gibi tek mesajla bu konuya yorum yazmalı. Ne kadar çok olursak o kadar ses çıkarırız ve İş Bankasını etkilemiş oluruz. En azından amacımız bu. Sanki stokta varmış ve rezerve ediyormuş gibi ‘‘bana 2 tane tolkien’’ vari cümleler de yazabilirsiniz. Sayıyı da az çok öğrenmiş oluruz. Birden fazla almak isteyen de olabilir.
Ve lütfen kimse konuyu o veya bu sebeple baltalamasın, amacımız güzel ve inanıyoruz.
@limon_supernova@kolombre // Şimdilik sadece bu kitap için kampanyayı yürütmek istiyorum. Bölünmemek amaçlı, hedeften sapmayalım. Devamı da diğer kitaplar için elbette gelir.
Twitter dason zamanlarda neredeyse her iletinin altına açıklamalı notlarıyla hobbit ve hobbit çizgi romanın tekrar baskısı için yapıyorum. Sizlerde isteyin bir umut tekrar baskısı gelir.
Esasında “Açıklamalı notlarıyla hobbit” için tekrar baskı yapacaz sözleri vardı İthaki’nin ama kulaklarının üstüne yatıyorlar
Hazır bir e posta olsa hepimiz e posta yı atsak daha hızlı ilerler süreç zannımca.
Biyografi Serisi başlığı altında ben hazırlamıştım o veya benzeri bir hazır ileti iyi olur…
Muhtemelen ben de alırım. Fakat İş Kültür’ün müşterilerini pek taktığını sanmıyorum. Maillere cevap alamıyor ya da kestirip atan cevaplar alıyorsunuz. Ciltli tekrar baskı yapamıyorlar ama pandemiyle birlikte 3 diziye ciltli baskı yapma kararı alıyorlar. Yeni bir diziye başlıyor iki kitap sonra kapakta değişim yapıyorlar. Devam kitabı soruyorsun cevap yok. Kafalarına göre takılıyorlar işte.
Ne yazık ki son durum hakkında net bir bilgim yok, ama yakın zamanda çıkacağını sanmıyorum. Bir de artık ofiste çalışmıyorum, o yüzden bir gelişme olsa da haberim olmaz.
Bu telif işinin teknik detayı nedir peki? Bir bilen yok mu? Tamam sorun telif de neden bu sorun aşılamıyor, sorunu yaratan durum tam olarak nedir? Gerçekten işin bu kısmını merak ediyorum. İşin içinden birisi bizi aydınlatabilir mi? Sorun para mı, telif ücretinin yüksek olması mı, yoksa daha farklı bir şey mi?