Nereden bakacağız acaba ? Uygulama güncellenmiş kupon var mı yok mu anlayamadım.
Hesabım => İndirim kuponlarım bölümünden bakabilirsiniz. En aşağıdaydı benim kuponum. 
Bana da tanımlanmış ekleyen arkadaşlara teşekkürler.
Benim de kuponum tanımlanmış. Teşekkür ederim herkese. 
Bana da tanımlanmış,herkese teşekkürler. 
Şimdi baktım gelmiş bana da, herkesin eline sağlık.
Yalnız ben bunun nasıl kullanılacağını çözemedim tam, cüzdan fln bir şeyler diyor. Direk ödeme alanına kart bilgileri girdiğinde kullanır mı bunu? Yoksa Cüzdana mı yükleme yapmak lazım önce?
Örnek olarak alacağınız kitap 50 lira olsun. Trendyol cüzdana 25 lira yüklemelisiniz ki üstü 25 tl kuponunuzdan karşılanabilsin. Ayrıca alacağınız üründe kargo varsa zaten altta toplam maliyet ortaya çıkar. Ona göre hesap yapabilirsiniz.
Alınacak ürün kadar TL yüklemeniz gerekiyor diye biliyorum. Kuponla ilgili uyarıda öyle yazıyordu diye hatırlıyorum ben. 50 TL’lik bir ürün alacaksanız 50 TL yükleniyor. Kuponla alım yaptıktan sonra cüzdanda kalan 25 TL’yi tekrar kartınıza yükleyebilirsiniz. Ben bu şekilde kullandım kuponu. 
50 liralık ürün için 25 yüklemek yeterli. 
Teşekkürler dostlar, birkaç saate deneyeceğim ben de.
Geçtiğimiz kampanyalarda ben dediğim şekilde uyguladım ve sorun olmamıştı. Şu an yapılan kampanyada bir değişiklik olduysa bilemem tabii 
Dediğiniz gibi oldu dostlar, 73 küsür liralık bir siparişe 48 liralık bir bakiye attım cüzdana. Sonra alışveriş sayfasında 25 lirayı indirim çeki olarak kullanmak için uygula butonu çıktı;

Benimde 36 kaydedilmeye rağmen yüklenmemiş. Sağlık olsun, başka linklere o zaman 
Benim kuponumu da tanımlamamışlar canlı bağlantıdan mesaj atıp durumu bildirdim “gerekli kontrolleri yaparak” benim koleksiyonumu kaydeden birden fazla hesabın kapandığını böylece kuponumu vermeyeceklerini söylediler bu zamana kadar böyle bir problemle karşılaşmamıştım üzüldüm 
Üstte de söylenmişti, garantiye almak için 30-35 kaydedilmeye ulaşmak lazım bence de. Birden fazla hesap açıp katılıyorlar. Bence yeni açılan hesaplara bu koleksiyon zamanları daha çok dikkat etmek lazım. Ben önceki kaydettiğmi koleksiyonlardaki ürünleri görüyorum genelde bu yeni hesaplarda, tabii bunu başka kim kaydetmişti diye bakmak için uğraşmamıştım ama dikkatimi çekmişti. Hem kendileri kupon kazanamıyor hem de başkalarının kupon kazanmasına engel oluyorlar…
Aslında 35 kaydedilmem vardı ama nasip değilmiş ne yapalım.
Bu başlık altında “falan kişinin ilk mesajı” gibi hoşgeldin karşılaması olan kişilerin koleksiyonunu kaydetmiyorum kusura bakmasınlar. Ayrıca 10 ay sonra gelip kıyafet koleksiyonu atanlar da oluyor. Forumu bu iş için kullandıklarından uzak duruyorum direkt. Emin olun kimseleri de kaydetmiyor bu arkadaşlar. Bir zeki kendileri sanıyorlar.
60 küsur koleksiyon kaydetmeme rağmen 38 kaydedilmeye sahip olmamın sebebi olarak görüyorum ben de bu arkadaşları. Artık kaydetmeyeceğim.
Çok ilginç. Hesaplar kapanmasına rağmen 25 üzeri kaydedilme varsa vermeleri gerekirdi kuponu.