Trendyol Koleksiyon Linki

Az önce baktım hala 32 kaydedilmem var ama tanımlamıyorlar :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

Şundan dolayı da olabilir. Koleksiyonu belirtilen tarihler arasında mı oluşturdunuz? Ben geçen sefer önceden oluşturdum koleksiyonu ve gerekli sayıya ulaşmama rağmen bana tanımlamadı kupon.

Evet belirtilen tarihler arasında oluşturdum.

Çek Kazan’da şöyle bir kampanya mevcut;

1 Beğeni

10 Beğeni

Erken geldi bu sefer. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Geçen kampanyaya geç girdim 18 beğenmede kaldım. Bu sefer erken davranmak lazım. :slight_smile:

Yine gelmiş gönlümün efendisi.

2 Beğeni

Mağaza takip linki de var. 50 takip olunca 50 TL veriyor. Buradan örgütlensek kesin vermezler 50 TL’yi. :joy:

2 Beğeni

25 takibi zar zor topluyoruz 50 olmaz bence :sweat_smile:

Herkes farklı mağazalardan link paylaşırsa bu kampanyadan da ödül alabiliriz bence. 35 civarı kaydedilmeye ulaşıyor koleksiyonlar ancak ben 60 civarında koleksiyon kaydediyorum her seferinde, herkes elini taşın altına koyup kaydederse 50 kişi bulunur bence. Denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Herkes 1 koleksiyon 1 mağaza linki paylaşırsa ve her paylaşılanı da kaydedip takibe alırsa kuponları kazanırız diye düşünüyorum. 50 TL + 25 TL iyi bir fırsat.

3 Beğeni

Yapsak bile aynı kişiler farklı mağazaları takip ediyor diye vermezler işte. :smiley:

@murgul çok zahmetli olur ve üstüne karışacaktır. Yine de dileyen mağaza linki de paylaşabilir.

1 Beğeni

Güzel fikir bence ama kampanya boyunca max. 50 TL Trendyol cüzdan kuponu kazanabilirsiniz yazıyor, yani ikisini yapsak da 75 yerine 50 verecek.

Onu Satıcı Mağazaları Paylaş Kazan kampanyasının açıklamasında yazmışlar, koleksiyon oluştur kazan kampanyasının açıklamasında da maksimum 25 tl kazanabilirsiniz yazıyor. Birbirinden bağımsız yani.

Aa öyleyse çok iyi bence. Mağaza linkini de paylaşmayı destekliyorum :grin:

1 Beğeni

Mağaza linkini kaç kişinin kaydettiğini görebilecek miyiz acaba? Eğer görebileceksek iyi de göremeyeceksek boşuna uğraş olur diye düşünüyorum.

Mesela burada demiş tüm linklerden gelen toplam takip sayısı, yani birden fazla mağazayı takip ettirip en fazla takip sayısına ulaşana verilcek.

Maksimum 50TL kazanabilirsin ifadesinden de 35 kaydedilme olursa 35TL verecekler gibi anladım ben :sweat_smile: Çünkü önceden trendyol koleksiyonlarından 100 kaydedilmeye 100tl 150 kaydedilmeye 150 vermişlerdi ilk sınır koymadıkları zamanlar. Şimdi maksimum diye yazınca daha aşağısında kaydedilme oranı da olabilir anlamı çıkıyor.

En fazla takip sayısına ulaşana değil toplam takip sayısına verilecek yazıyor. 2 mağaza linki paylaşıp bu mağazaların ikisini de 25 kişi kaydederse toplam 50 takip sayısı olmuş oluyor. Böyle olursa 25 kişi ile 50 takip sayısına ulaşıp kuponu almamız daha kolay olur. Herkes 2 mağaza linki paylaşır ama yine herkesin takipe alması önemli.

Ben her seferinde 60 üzeri kişiyi kaydediyorum ama koleksiyonlar 35 kaydedilmeyi geçmiyor. Link atan arkadaşların neredeyse yarısı paylaşılan linkleri kaydetmiyor sadece link bırakıp gidiyorlar. Eğer herkes kaydederse rahatlıkla 50 takip sayısına ulaşırız.

İlk defa mağaza takip kampanyasına şahit oluyorum onun için emin değilim.

Az önce konuştum Trendyol asistan ile iki farklı mağazayı 25 25 toplam 50 kaydetmeye ulaştığımızda kabul oluyormuş. Ama farklı kişiler olması gerekir mi o aklıma sonradan geldi emin olamadım o yüzden. Kaydedilme sayısını da sordum gözükmüyormuş malesef @murgul

1 Beğeni

Aynı kişi paylaştığımız 2 mağazayı kaydettiğinde 2 kayıt mı sayılacak yoksa 1 mi olduğunu öğrenebilirsek güzel olur.

1 Beğeni