Trendyol Koleksiyon Linki

Arkadaşlar 10 kişi kalmış. Biraz daha destek olabilir misiniz :joy:

25-30 arası kaydedilme olan varsa lütfen linkini tekrar atsın. Birkaç arkadaş yeni hesap olduğu için onların kaydetmesi sayılmıyor.

Koleksiyonunuz tanıdık geldi de geçen etkinlikten kalmadı değil mi? Yeni oluşturmanız gerekiyorda o yüzden söylemek istedim ne olur ne olmaz diye.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :grinning_face_with_smiling_eyes: aynı kitaplardan ayrı koleksiyon biraz aceleyle oluşturdum indirimi kaçırmayım diye :see_no_evil:

Kupon tanımlanana kadar mağazaları takipten çıkmayın ve koleksiyonları silmeyin. Kuponlar 18 Ekim saat 18:00’da tanımlancak.

1 Beğeni

18 Kasım mı?Niye bir ay sonra veriyor ki?

Pardon, Ekim olacaktı.

1 Beğeni

https://ty.gl/mr4y3endql

Malesef koleksiyonumu takipten çıkanlar olmuş. Nedendir gerçekten anlam veremiyorum. Bir kaç kişi daha eklerse sevinirim.

Maalesef süre doldu. Dün gece bitmişti, kaydedenler sayılmaz şimdiden sonra.

Kaydedilenlerin alabilmesi için 18’i akşama kadar takipten çıkılmaması gerekiyor. Zaten 60 takip yapıyoruz 30 kişi zor dönüyor takibe… Bundan sonraki kampanyalarda gerekirse yeni üyelerin katılmaması tarzı bir şey yapılabilir.

10 Beğeni

25 tl’lik koleksiyon oluşturma kuponu ne zaman tanımlanacak, bilgisi olan var mı?

Yarın akşam 6 da tanımlancak.

2 Beğeni

Teşekkür ederim 2020

Hesabıma 25 TL koleksiyon linki tanımlanmış. Mağaza takip için herhangi bir tutar tanımlanmamış.

Sizlerin durumu nasıl?

Benim de koleksiyon kuponu gelmiş. Mağaza ile ilgili bir şey göremedim, zaten beklemiyordum açıkçası. :slightly_smiling_face:

Bana mağaza kuponunu geçtim, koleksiyon kuponu dahi tanımlanmamış. 🥲

Bana hem koleksiyon hem mağaza kuponu tanımlanmış. Mağaza için ben ekstradan uğraşmıştım karşılıklı insanlar ile takipleşerek. Buradan 50 kişi çıkacağını düşünmüyorum ama umarım diğer arkadaşlara da tanımlanır.

@Erdal_01 Ben kimse kusura bakmasın ama yeni kayıt olup link atan herkeste linkimi kontrol ettim ve sayının artmadığını görünce takip etmedim onları. Her etkinlikte link atıp kaçıyorlar. İsim olarak bilmesem de forumu aktif kullanan ve vakit geçirme süresi fazla olan herkesi takip ettim ama.

5 Beğeni

Ben de arkadaşlarımdan yardım istemiştim, 3 gün boyunca ikişer link paylaştım 8 arkadaşımla. Nasıl olduysa bana mağaza kuponu tanımlanmamış. Akşama kadar beklicem.

Ben mağaza olayını tam anlayamamıştım o yüzden hiç bulaşmak istemedim. Koleksiyon linkinden gelen kupon tanımlanmış ama bana da. Tekrardan kaydeden herkese teşekkür ederim.

Ben bi’ telegram grubunda 40 kişi ile takipleşip onada güvenemeden 30k kişi filan olan bir grupta insanlarla ss atarak takipleştim yine. Orada da 100 kişi ile yaptım herhalde ama yine yatmaz diye güvenemiyordum yani. Yatınca içime bir su serpilmiş oldu. Bu kadar güvensizlik insana fazla biraz ama karşılığını almış oldum en azından.

En mantıklısını yapmışsınız. Bir sonraki etkinlikte forumda belli sayıda mesajı olmayanlar başlığa yazamaz tarzı bir şey yapılabilir. Hem kalabalık yaratılıyor hem de o kadar takibe yarısı dönüyor.

3 Beğeni