Koleksiyon kuponu tanımlanmış fakat mağaza kuponu yok.
Bana da koleksiyon linki tanımlanmış fakat mağaza kodu yok. Arkadaşlar ben takip olayında forumda yaklaşık 80 kişi takip ettim ama koleksiyon 35 kayıt oldu.
Zaten google’da Trendyol Koleksiyon Linki yazınca 2. sırada bu konu çıkıyor.
Yukarda bir arkadaşa rastgele tıkladım, 6 aydır üye, 4 mesajı var, 4 mesajı da bu konuya yazılmış.
Benim de mağaza kuponu tanımlanmamış malesef
sadece koleksiyon linki var =/ kaydettiğini söyleyen insanlarınkini tek tek saymıştım çoğu 50yi geçiyordu hatta iki mağaza toplamı 100 olan bile vardı ama tanımlanmamış çok ilginç =/ Gerçi saat 18:00 olmadan koleksiyon kuponları gelmiş mağaza kuponları yatmayanlar belki daha sonra da gelmeye devam edebilir dicem ama yukarda bir arkadaşa mağaza kuponu da tanımlandığı için pek de umudum kalmadı.
Bana da sadece koleksiyon kuponu tanımlanmış.
Sadece koleksiyon kuponu tanımlanmış, mağaza kuponu tanımlanmamış maalesef. Anlaşılan 50 farklı kişinin paylaştığımız mağazayı takip etmesi gerekiyor.
Bende de aynı şekilde sadece koleksiyon kuponu tanımlanmış. Mağaza için o kadar uğraştık Telegram grubu başka forumlar vs yine de olmamış. Aslında 50 kişiyi bulmuştuk ama ilginç.
Asistanla konuştum şimdi tek mağaza linki 50 farklı kişi dedi. E dedim başka asistanınız iki farklı mağaza 25 25 olabilir demişti. Üzgünüz malesef tek link 50 kişi dedi. Resmen insanı kandırıyorlar 
Telegram grubunda tek link paylaştım ben ve 50 kişiyi tamamlamıştık. Tabii ki grupta olup takibe almayan varsa bilmiyorum ama bu işte bir iş var gibi. Daha da uğraşmam mağaza falan. 
Takip ediyorum deyip takip etmeyen o kadar var ki
ben babamın hesabından da yaptım o kadar ve kaydettim diyenlerin sayısını da yazmıştım tek tek geçiyordu ama asistanla konuştuğumda 22 kaydedilme var dedi şaka gibi 
Ben de konuştum. Forumda ilk paylaştığım linki takip eden 33 kişi varmış. Keşke daha açıklayıcı bir kural olsaydı.
Bir an babam bile takipten çıkmış diyeceksiniz sandım öyle bir gidiyordu cümle 
Öğrenme şansımız varsa ben de sorayım bir bakalım kaçta kaldık.
WhatsApp grubundan karşılıklı mağaza takibi yaptık. 100 kişiden fazla vardı. Bazı kişilere kupon yatmış bazılarına -çoğuna- yatmamış. Çok ilginç gerçekten. Özellikle de takip sayısını göremediğimiz için olay daha da ilginç bir hale geliyor.
Ben o gruba güvenmeyip diğer gruba da girmiştim, link atıp gitmişti çünkü herkes takip ettim dese bile.
En mantıklı şekilde kullanmaya çalıştım ve kargosunu da ödemeden aldım hepsini. Herkese teşekkürler yeniden.
Bana da sadece koleksiyon linki tanımlanmış. Ben herkesi kaydetmeme rağmen benim de koleksiyonda sadece 37 kişi vardı. Geçen seferde sayı olmasına rağmen yüklenmemişti.
Bu koleksiyon mağaza içi gerçekten sıkıntılı. Şartları karşılamana rağmen saçma sapan sebepler sunup duruyorlar 
Bundan sonra denildiği gibi forumda aktif olan insanların linkini kaydetmeye çalışacağım sadece 
Gelen koleksiyon hediyesi ile takip ettiğim bir manga serisinin devamını aldım. Özellikle kur fiyatlarını düşünürsek sanırım bundan sonra kuponları ingilizce kitaplar üzerine kullanmayı düşünüyorum. Başka türlü alınmıyor çünkü 
Ayy keşke ben de İngilizce alsaydım da hiç aklıma gelmedi ya.
Bütün linklerin toplamında 50 takibi geçmesi yeterli ama çoğu kişi bunu yaptığı için kafalarından koşul uyduruyorlar.
Türkçeleri zaten amazon vb. yerlerden uyguna aldığım için bu kampanyaları ingilizceler üzerinde kullanmak en mantıklısı gibi geliyor bana 
Kesinlikle katılıyorum. İşlerine geldiği gibi davranıyorlar. Zaten çoğu çağrı yetkililerinden farklı cevaplar almakta sanırım bunun kanıtları oluyor.
Şu an müşteri temsilcisiyle görüşemiyorum. Ya hiç bağlanamıyorum ya da bağlanıldığında mesaj yazınca görüşme sonlanıyor.