Trendyol Koleksiyon Linki

Toplam 72 koleksiyon kaydettim. Benim koleksiyonunda 40 tane tıklama var. 40 takip zaten 39 olarak koleksiyona yansımıştı, bazı arkadaşlar kuponlar tanımlanınca takipten çıkmışlar.

Peki diğer 32 kişi nerede. Trendyol’un sistemi bu kadar kişiyi silmiş olabilir mi ? Ya da bazı arkadaşlar buraya link bırakıp ortadan kayboldular.

3 Beğeni

Aynen öyle. Ben üç mağaza linki paylaştım üç link toplam kaydedilme sayısı 56 fakat kupon tanımlanmamış.

1 Beğeni

Bir ürün iadesi ile ilgili aramıştım müşteri hizmetlerini, mağaza takip kuponunu da sorayım dedim. Biz göremiyoruz sayı olarak dedi. Biraz açıklamaya çalıştım ama nafile, öğrenemedik.
İndirimler bittiği için de kuponun pek bir kıymeti kalmadı sanki.

Bana da sadece 25lik kupon tanımlanmış. İlginç olansa takip ettiğim mağazaların biri hariç hepsinin silinmiş olması, başına gelen var mı?
Sonraki kampanyalarda yolcu rütbesinden düşük olanların koleksiyonlarını kaydetmeyeceğim ama daha iyi bir çözüme ihtiyaç var. Sevgili @magicalbronze tıpkı sadece tayfaların görebildiği konular olmasına benzer, bu konuyu sadece yolcu ve tayfaların görmesi sağlanabilir mi?

1 Beğeni

Arkadaşlar mağaza kuponu bu saate kadar tanımlı değildi. Şimdi baktım tanımlanmış. Siz de kontrol edin.

Bana da tanımlanmış, boşuna attık tuttuk Trendyol’a. :laughing:

Bi ss atar mısınız hocam nerede nasıl paylaşılmış ona göre bakayım.

Hesabım => İndirim kuponlarım

1 Beğeni

Bu mağazayı soracaktım buraya Brandon kitapları için. Üzerine denk geldi iyi oldu. :smiley: Bende bu 50 tl kampanyaları gelirse o gedikçe 50 TL’ye alırım diyordum.

1 Beğeni

Kaldığım koleksiyon etkinliklerinde toplam 155 koleksiyon kaydetmişim benim koleksiyonum da 25i geçmiş fakat benim hesapta da indirim kodu tanımlanmadı

1 Beğeni

Arkadaş kitabevinin alt markası bu mağaza. İngilizce kitaplarımı genellikle buradan alıyorum. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Tavsiye ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Sizde ki Brandonların resmini atmanız mümkün mü acaba? Son alınan kitaplar kısmında aradım ama önceden attığınızı bulamadım. Sanırım eski kapatılan başlıkta idi.

Bende kuponlar ile bu iki siparişi geçtim. 1 senenin ardından kârlı bir alışveriş oldu mutluyum.

1 Beğeni

Sırf şu muhabbet bile sistemlerinde sorun olduğunun başlı başına kanıtı. 100 küsur kişi var grupta, bazı insanlar kuponlarını aldı, onların paylaştığı link 50 takibi geçmiş aynı grupta benimki 4 takipte kalmış. Zerre kadar mantık yok şu işte.

2 Beğeni

Bu şekilde benimkiler. Karton kapaklılar arkadaştan diğerlerini amazondan almıştım :blush:
Ben bunları aldığımda fiyatlaeı 60-70 civarıydı. Şimdi bayağı artış yaşamış kurdan dolayı.
Bu arada attığım bazı fotolar yan ekleniyor düz olmasına rağmen düzeltemedim bir türlü şu olayı😅

6 Beğeni

Teşekkür ederim, bende ciltlileri mi alsam diye beyaz kapakları görmek istemiştim ama ciltlilerin de maşallahı varmış 350-450 TL diyor. :frowning:

1 Beğeni

Ne demek :grin: Ciltliler çok iyi tabi ki fakat okunuş açısından karton kapaklılar daha rahat. Bir yere falan götürürseniz sıkıntı olmaz. Benim bu beyaz kapaklılardaki yan yana konulduğunda sırt kısmının benzemesi olayı aşırı hoşuma gidiyor. Çok şık duruyor kitaplıkta.
Karton kapaklıları indirimlerle birlikte almanız mümkün ayrıca :blush:

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla forumda toplu sohbet şansımız var. Bir dahaki etkinlikte takip işini buradan yapmaktansa eski üyeler kendi arasında sohbet grubunda link paylaşsın bari. Nasılsa aynı kapıya çıkacak boş yere ayda yılda bir girip takip etmeyenlerle vakit harcamamış oluruz.

Zaten fiyatlar almış yürümüş 25₺’de olsa bir faydamız dokunsun birbirimize diyoruz ama enayi yerine konuyoruz cidden hoş değil.

Mağaza etkinliğinden bana kupon gelmemiş zaten umudum da yoktu.

8 Beğeni

Gel al noktası ile birlikte 34 TL’ ye geldi. Koleksiyonumu kaydeden herkese çok teşekkür ederim. Çocuk bezi alacaktım ama kampanyası bitmiş.

Vakıf serisini de tamamlamış olacağım artık :smile:

3 Beğeni

Arkadaşlar 60 liralık kitap alıcam. Ama anladığım kadarıyla 60 lirayı önce cüzdana aktarmam lazım. Kupon ondan sonra işe yarayacak. 25 lira cüzdanımda kalacak

Cüzdana 35TL yüklemeniz yeterli, ödeme sayfasında kuponu da kullandıracak.

1 Beğeni