Nerde yardımcı olayım??? @BiblofilYouTube bir malın ederi vardır uyarsa ödersin yoksa sahip olamadığın için karalamazsın!
Ben kimseye yardımcı olayım falan demedim kitap tekrardan elime geçecek dedim. Geçti de. Uyarsa alırsın uymazsa almazsın. Ben silah zoruyla satmıyorum ki. Şu renkli baskıları herhangi bir sahaftan bulabiliyorsanız bulun. Bişey diyemem ama saramagonun incecik kitabına bile ne kadar fiyat yazmışlar girin bakın.
Veya şahsınız ne kadar fiyat yazmamı uygun görürdü söyleyin onu yazayım?
@BiblofilYouTube
Eksik serinle gelip buralarda poz kesme, kitabın yok üstüne bu konuya yazıyorsun ayıptır
Mesela ben, karanlık kitaplıkta eksik kitabım yok o yüzden seriyi mükemmel buluyorum. Ama eksik kitabım olduğu serilerin hep kapaklarını beğenmem. Oturup nasıl avunsam diye düşünürüm. Bazen de düşüncelerin okumayla da şiiiy olmadığını görünce çok da takma boşver diyorum
Yardımcı olmak dememişsiniz haklısınız benim hatam.
İsteyen istediği fiyatı çeker sorun o değil. Sorun sizin halen devam ettirdiğiniz bu tavrınız.
Bana kitap fiyatı öğretmeye kalkmayın isterseniz.
Bu forumun üslubuna ne oldu böyle?
Sakin olun biraz bence aklıma şu geldi şimdi de,
@fortknoxt @aeglos kusura bakmayın yeri elbette burası değil biliyorum ama olacak iş değil yani ben sessiz kalamam böyle şeylere. Biz sustukça üç mesaj atan iki tane kitap bulmuş herkesin ileri geri konuşmasından bıktım bu mecrada.
Uygun yere taşınabilir yazılanlar. Silinebilir de. Ben diyeceğimi dedim. @Agape
O yorumu atan benim. Açıklamaya kitabı satıyormuş gibi bilgiler vermişsiniz üstüne ek “bu versiyonları da var, 10.000 yazdım yanlış anlaşılmasın” yazmışsınız. Ben de doğal olarak iki kitabın fiyatını sordum. Gayet normal bir soru. O şekilde cevap vermemiz hoş değildi ve üslup düzgün değildi. Çok şükür İngilizcem var, orjinalini edinip rahatlıkla okuyabilirim. Merak ettiğim için sormuştum fiyatını. Pes doğrusu
İş Kültür yayınlarının Kırmızı Kedi ile anlaşarak baskı yapma ihtimali olamaz mı?
Mümkün değil malesef.
Bu kadar yorum görünce, yeni kitap çıkardık sandım.
Kitabı satmak istemeyip SATIŞ sitesine ilan koymak da enteresanmış gerçekten. Satış sitesinde görünce insanların satılık olduğunu düşünmesi de bir tek size acayip gelmiş herhalde. Bir de insanları azarlamışsınız. Satmak istemediğiniz kitaplarınızla size mutluluklar o zaman ne diyelim…
Kesinlikle çok iyi fikir. Bence de böyle yapılması tekrar basma imkanları nasılsa yok. Seriyi tamamlamak isteyenler de eksik kalacağına başka kitaplar konmalı.
Kesinlikle katılıyorum. En azından bir seferlik bu yapılabilir. Alışkanlık haline gelirse seri biraz itibar kaybeder yalnız. Tek sefer olmalı olacaksa da. Yerlerine güzel eserler konursa bir de tadından yenmez valla.
Ama bu seferde seride tutarsızlık olmaz mı? Numaralı ya seriler 1-2-3-4 diye gidiyor. Atıyorum 2 tane 3, 2 tane 6 numaralı kitap olur.
2 ve 8 numaralı kitaplar için tek seferlik yapılabilir. Zaten o kitaplara sahip Türkiye de en fazla 5000 kişi vardır. Ki seri içerisinde tekrar basılmaları mümkün değil.
Genede bana yapmaları çok düşük ihtimal gibi geliyor ama umarım yaparlar da forumdaşlar mutlu olur diyeyim
siz iş bankasını alfa yayınlarıyla karıştırmayın bence. böyle bir şey imkansız.
Damla hanım, daha fazla Perutz kitabı görecek miyiz? Bir bilginiz var mı? By Night Under the Stone Bridge, The Marquis Of Bolibar veya The Swedish Cavalier gibi eserlerini örneğin?