Türkiye İş Bankası Modern Klasikler Dizisi

Bundan sonra acaba hangi kitap gelebilir yada gelecek

Muhtemelen Jules Verne - Buzlar Arasında Bir Kış kitabı gelecek.

4 Beğeni

Bu epey önce çıkacaktı, aksadı ne yazık ki. Fakat geçenlerde vizyona giren filmi için “remake mi bu” yazanlar gördüm. Kitaptan hiç haberleri yoktu sanırım. :frowning:

3 Beğeni

Sansürlemediniz dimi bak :smiley:

Tebrik ederim bu arada. Filmini bu kadar hızlı kitaba uyarlamanız ne kadar iyi bir yayınevi olduğunuzu gösteriyor :rofl: film afişinden kapak isterdik ama sonraki baskılarda artık

Çok zevkliymiş :rofl:

1 Beğeni

Hepinizin ellerine sağlık, düzgün bir yayınevinden tam metin okuyabileceğiz sonunda :slight_smile:

3 Beğeni

Zweig okumayı seviyorum, umarım ne yazdıysa hepsini Türkçe’de görürüz. Modern klasiklerin her kitabı ayrı güzel, yeni kitapları görmek mutlu etti.

Yeni bandrol alınmış.

H.G.Wells ‘in kitapları yayın programları arasındaymış.

2 Beğeni

17 Beğeni

ahaahaha :rofl:

Çorbaaa!

147 oluyor sanırım.

9 Beğeni

Zweig konusu bir yana gerçekten muhteşem kitaplar ekliyorlar seriye. Kesinlikle ülke tarihinin en iyi serisi.

2 Beğeni

Biraz iddialı olmuş ama yine de katılmamak elde değil :smiley:

Kapak göründü

17 Beğeni

İş kültürden böyle bi mail geldi baskısı olmayanlardan mıydı tam hatırlamıyorum da. Kendim de çocuksu bir şey le karıştırıp gaza gelip aldım maili görünce iki tane olcak gelirse😂

1 Beğeni

Haber ver demişsiniz :slight_smile:

@fortknoxt teşekkürler. Çok güzel bir kapak bence.

2 Beğeni

Ön siparişe açılmış

10 Beğeni

Kapak benimde hoşuma gitti. Bu ara hızlılar.

Evet baya önce demiştim sonradan almıştım başka arayan varsa diye paylaştım :slight_smile:

Jorge Luis Borges ve Hermann Broch’ın daha telifi düşmedi. Ama diğerleri pek ala basılabilir.

1 Beğeni
3 Beğeni