En azından Borges’in yayınevi değiştirmesini istiyorum. İletişim’den çıkan Tomris Uyar çevirilerini gerçekten beğenmiyorum.
Zaman gösterecek her şeyi, Herman Bross için 2021, Borges için 2056’yı bekleyeceğiz (tabi bu yıla kim kalırsa)
Borges beklememek daha iyi olabilir
Ben kendi adıma Borges için o kadar beklemeyeceğim burası kesin
Borges kitaplarının telifinin düşmesini bekleyen @Orhan_Kolibandi
Ben 2056’ya kadar Borges külliyatını tamamen bitiririm zaten, ben de bekleyemem zaten kimse bekleyemez.
Telif hakkının başka yayınevine geçmedi çok olan bir durum olurdu. İkibinbilmemkaç yılına beklemeye gerek kalmaz belki.
İlk kez çevirisi yapılan kitap sanırsam bakalım nasıl bişe …
İlk kez değil, başka basanlar oldu mu bilmiyorum ama Olağanüstü Yolculukların 19. kitabı olarak Alfa bastı bu kitabı.
O zaman üzüldüm farklı bişe çikartsalardı keşke…
Herhalde hepsini birden sürecekler. Benjamin Button da burada.
Bu arada bir tanesi 150 numara oluyor beklentim çok yüksekti
- kitap benjamın button’ın tuhaf hikayesi oldu.
- baskı denmiş ama bu kitabı evvelden basmışlardı. Yer değiştirmiş aslında sadece. Seriye katılması isabet olmuş.
Çıkacak kitapları toparlayacak olursak kitaplığa eklenip bandrol alınan ancak daha çıkmayan kitaplar şöyle oldu;
- Benjamin Button’un Tuhaf Hikayesi (F. Scott Fitzgerald) (Kesin olarak 147. kitap)
- Gizli Bahçe (Frances Hodgson Burnett)
- Karanlığın Yüreği (Joseph Conrad)
- Dokuzla Dokuz Arasında (Leo Perutz)
- Baragan’ın Dikenleri (Panait İstrati)
Toplamda 5 kitap çıkmak için sırada bekliyor.
Istrati’yi bu seride görmek gerçekten çok hoş. Umarım bu vesileyle kitapları daha çok kişiye ulaşır.
Kesinlikle katılıyorum. Geç girdi buraya.
Hepsi aynı anda mı çıkacak acaba? Uzun süre oldu Modern Klasiklerden yeni kitap çıkmayalı.