@isos81 ahaha o ne ya öyle doğum günüm değil hayır.
@Ozgur sağolasın
Modern Klasikler, Türk Klasikleri ve Çocuk Klasikleri için emeği geçenlere teşekkürler.
161 kitap için Yazar-Kitap Sayısı eşleşmelerini merak etmiştim. Benim gibi merak edenler için buraya bırakmak istiyorum.
Emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş aylık takip edelim
Bunun HAY versiyonu da lazım aslında.
Bu dizi için ufak bir sürpriz versem nasıl olur aceba. Orwell desem mesela.
Sürpriz mi
Aksilik olmazsa hızlı gelecek.
Hayırlısı olsun şimdiden
Ben Claudius baskısı ne zaman gelecek acaba kafayı yiyeceğim artık
Dost Körpe ile İş Bankası arasında bir anlaşmazlık var galiba. Hiçbir çevirisinin baskısı yok. İkinci kitabın çevirmeni olan Deniz Betil de bu kitabı daha önce çevirmişti, büyük ihtimalle Deniz Betil çevirisiyle yeniden basılır.
Sabahattin Ali de olduğu gibi bütün eserleri arka arkaya çıkacaktır.
Hayvan Çiftliği ve 1984’ü ilk aşamada mutlaka çıkaracaklardır ama diğerlerini bilmiyorum. Belki bekletirler.
Hayvan Çiftliği ve 1984 arka arkaya gelir ama diğerleri zamanla çıkar diye düşünüyorum. Diğer kitaplarının Can’da sattığından çok daha fazla satacağını da düşünüyorum. Sırt numarası her şeye bedel.
Can büyük ihtimalle fiyatları aşağı çekecektir epey çeker hatta fakat iş bankasının fırtınasına dayanamaz 1984 ve Hayvan çiftliğini bile daha fazla satacaktır İş bankası
Bence de fiyatlar düşecek. Sabahattin Ali’nin eserlerinde öyle olmuştu çünkü.
Satış konusunda da katılıyorum ama kısa vadede Can’ı geçemez. Uzun vadede İş Bankası götürür bu işi. Can, en son Nisan 2020’de 150.000 adet bastı Hayvan Çitliği’ni. Muazzam bir adet.
Malum 2liyi değil de diğer kitaplarını bekliyorum.