Kitap arada aynamadı. Matbağadan hangisi önce gelirse o satışa çıkıyor. Meraklanmayın yakında satışa çıkar kitap. Ara ara olur bu.
Tabii ki… Hatta biz memnun oluyoruz böyle kıymet verdiğiniz, ince ince araştırıp takip ettiğiniz, yorumladığınız için. İlginize tekrar çok teşekkür ederiz. Sadece bu bahaneyle editörlerin böyle hamleleri her zaman ticari kaygılarla yapmadığının altını çizmek istedim. ![]()
Editörlük çok saygı duyduğum, amatör ruhumla çalışmalar da yaptığım bir meslektir. Sizlere bir lafım olamaz kesinlikle. Benim eleştirilerim genelde ticari kuruluşlar olan yayınevlerinedir. Tekrardan kolay gelsin dileklerimi iletiyorum size de Gamze hanıma da. 
Bunun üzerine bugün yine bandroller alınmış. İş Kültür günaşırı bandrol alıyor. Anlaşılan ciltli baskıları çok hızlı tamamlayacaklar. Ciltli baskılara dönenler için yetişmek çok zor.
İkisi yeni olmak üzere 16 tane var sırada bugün alınanlarla birlikte. Yetişmek çok zor gerçekten 
Üçer üçer falan gelirse daha iyi olur bütçe açısından.
Kaç gün sonra basılıyor bunlar bandrol alındıkdan sonra?
Merhaba Damla Hanım ![]()
Konuya açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim. Doğrusu ben bireysel tercih olarak Çehov-Zweig gibi yazarların eserlerinin tamamını 500-600 sayfalık 4-5 ciltte basılmasını tercih ederim. Epsilon Yayınları’nın Sabahattin Ali için yaptığı gibi;
Elbette yayınevi ve editör de yazarın eserlerini tanıtmak amaçlı veya ticari sebeplerle farklı baskılar yapmayı tercih edebilir. Saygı duyuyorum
Değişmekle birlikte satışa çıkması bir ayı buluyor.
Ciltli baskılar

Martin Eden nerede yeteğğr!!?
Bu hızla giderse hızlıca çıkar. Yeni haber oldukça paylaşırım buradan.
Ciltli kitapların bazılarının fiyatı sayfa sayısına göre iyi ama bazıları yarı sayfa sayısıyla aynı fiyatta biraz kötü olmuş 
Oley!

Sarı Odanın Esrarı’nın devam kitabı ne zaman çıkacak, bilgisi olan var mı?
Tekrar baskısı gelmeyecek şeklinde anladım.
Ben de o şekilde anladım.
Belki de sert kapak sadece 7 kitapta olduğu için öyle demişlerdir.