Türkiye İş Bankası Modern Klasikler Dizisi

5 Beğeni

Levent Cinemre’nin çevirileri muhteşem,çok sevindim ismini görünce.

5 Beğeni

Zweig ve London iyi güzel de, uzun zamandır beklediklerimize de öncelik verilse keşke. :frowning:

Bir Yazarın Günlüğü - Virginia Woolf
Aynanın İçinden - Lewis Carroll

gibi.

3 Beğeni

Jack London’ın ve Zweig’ın toplu hikayelerinin baskılarını görebilsek keşke. Şu saatten sonra mümkün değil.

2 Beğeni

Uzun zamandır bekliyorum ben de.
Çocuksu Bir Şey ve Bir Yazarın Günlüğü de çıksa artık.

3 Beğeni

Modern Klasiklerin ciltli baskılarının sadece internet üzerinden mi satışı var, yoksa mağazasında da satılıyor mu? Ciltli baskıların mağazalarda satışı olmadığına dair bir yorum okumuşum sanırım.

Yanlış hatırlamıyorsam @theaydin mağazadan almıştı ciltlileri.

1 Beğeni

Teşekkürler. Mağazayı aradım şimdi. Evet, ellerinde varmış hepsi.

1 Beğeni

6 Beğeni

Cüzdanı açtım bekliyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Çıkış tarihleri 29.03.2021 yazılmış.

Baya ince kitaplar seçiliyor ama hayrolsun :slight_smile:

O kadar üzüldüm ki keşke arkadaşın yerinde ben olsaydım :frowning: ben de tamamlamaya çalışıyorum ve bu kitabı aşırı merak ediyordum başka yayınevinden elbette okumak mümkün ama bu seri tam olsa mükemmel olurdu yıl oldu 2021 hala daha kitaplar ortada yok maalesef ya da ben bulamıyorum eğer varsa bu karton kapak kitaptan bildiğiniz bir sahafçıda ya da başka bir yerde söylerseniz sevinirim.

Zweig külliyatı Brezilya kitabıyla tamamlandı mı acaba?

Hayır. Hikayelerin durumu nedir bilmiyorum ama biyografilerinin neredeyse hiçbiri yok. En önemli kitabı -bana göre- Dünün Dünyası da yok. Hikayeler de ayrı ayrı kitap şeklinde çıkmaya devam ederse 40’ı bulur bence tüm külliyat.

4 Beğeni

Ben bu yıl basımı olmayan kitapları Nadir Kitap ve Zebramo sitelerinden temin ettim. Oralara bakabilirsiniz.

Bence Zweig külliyatı tamamlanması 10 yıl alır en iyimser tahmin

Baktım bazı kitapları buldum fakat baskısı olmadığından fiyatları çok yüksek seri yapıcam derken bütçeyi deleceğiz valla :slight_smile:

Evet ne yazık ki fiyatlar aşırı derecede yüksek. Belki Sahaf dışında satan birilerinden bulursanız daha uygun olabilir. Sahaflara da indirim yaparlar mı diye sorabilirsiniz, bende indirim yapanlar olmuştu.

1 Beğeni
  1. Kitap nedir biliyor musunuz ben internette bulamadım. 166. Stefan Zweig Brezilya ama 165 yok anlayamadım