Zweig için de bandrol alındı ancak bu dizi dahilinde mi emin olamadığım için eklemedim. Yeni yazarların eklenmesi elbette hoş bir durum.
Çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler
umarım insanlığın yıldızının parladığı anlardır bir yıldır bu seriden çıksın diye bekleyip başka yayınevinden almıyorum
Sonunda aşırı mutluyum şuan hemen çıksa da alsam
Can yayınlarından çıktı ama İş bankası bir başka oluyor.
Biliyorum da ben bütün zweigları bu seriden aldığım için modern klasiklerde çıksın diye inatla bekledim
Arkadaşlar Jack London ilk defa okuyacağım. Beyaz Diş’i mi Martin Eden’ı mı önerirsiniz?
Beyaz Diş’i de yabana atmamak gerek ama Martin Eden iyi bir giriş olur Jack London’a.
Martin Eden modern klasiklerdeki en iyi kitaplardan biri. Düşünmeden okuyun.
Sonunda beklenen gün geldi hemen ön sipariş veriyim teşekkürler
Bu seride daha fazla Stephen Crane görme ihtimalimiz var mı acaba?
Özellikle,
Maggie:A Girl of The Streets
Ve
Active Service
Gelsin çok isterdim
Stephen Crane eserleri yayın programında yer alıyor. Tarih vermemiz mümkün değil ama sırası geldikçe okurlarla buluşacaktır.
Benim için yeterli bir açıklama oldu teşekkürler
@DamlaGol hanım merhaba, size modern klasikler hakkında bir şey sormak istiyorum. Belki sizinle alakalı bir konu değil ama en azından iletmiş olayım. Özellikle diziden okuduğum Celal Üster çevirilerinde kitap dipnotları hep kitabın sonunda oluyor sebebi nedir acaba? Sayfa altında olması okuyucu için çok daha kolay değil mi?
Bu dediğimi en azından bir talep olarak almanızı rica ederim.
Bazı kitaplar, çok ayrıntılı açıklamalar ve dipnotlar gerektiriyor. Bu sebeple sayıca fazla dipnot olması halinde, notları derli toplu şekilde vermek uygun oluyor. Özetle, dipnot sayısı ve notların detaylı oluşu bu tercihin sebebi.
Bu tarz bir düzen hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle HAY daki ari çokonanın çevirilerinde görüyorum. 5 satırda bir kitabın arkasına gitmek hiç güzel olmuyot.
Anne Frank’ın Defteri tekrar basılacak mı?