Türkiye İş Bankası Modern Klasikler Dizisi

Zweig için de bandrol alındı ancak bu dizi dahilinde mi emin olamadığım için eklemedim. Yeni yazarların eklenmesi elbette hoş bir durum. :slight_smile:

6 Beğeni

Çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler

1 Beğeni

umarım insanlığın yıldızının parladığı anlardır :pray: bir yıldır bu seriden çıksın diye bekleyip başka yayınevinden almıyorum :smiley:

3 Beğeni

Hadi iyisin @shibumi alınan bandrol bu.

7 Beğeni

Sonunda :balloon: aşırı mutluyum şuan hemen çıksa da alsam :smiley:

3 Beğeni

Can yayınlarından çıktı ama İş bankası bir başka oluyor.

1 Beğeni

Biliyorum da ben bütün zweigları bu seriden aldığım için modern klasiklerde çıksın diye inatla bekledim :smiley:

Arkadaşlar Jack London ilk defa okuyacağım. Beyaz Diş’i mi Martin Eden’ı mı önerirsiniz?

Beyaz Diş’i de yabana atmamak gerek ama Martin Eden iyi bir giriş olur Jack London’a.

1 Beğeni

Martin Eden modern klasiklerdeki en iyi kitaplardan biri. Düşünmeden okuyun.

3 Beğeni

Edit: @shibumi kitabın çıktı. :wink::wink:

8 Beğeni

Sonunda beklenen gün geldi hemen ön sipariş veriyim :100: teşekkürler :balloon: :smiley:

1 Beğeni

Bu seride daha fazla Stephen Crane görme ihtimalimiz var mı acaba?

Özellikle,

Maggie:A Girl of The Streets

Ve

Active Service

Gelsin çok isterdim :slight_smile:

@DamlaGol @fortknoxt

1 Beğeni

Stephen Crane eserleri yayın programında yer alıyor. Tarih vermemiz mümkün değil ama sırası geldikçe okurlarla buluşacaktır. :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Benim için yeterli bir açıklama oldu :slight_smile: teşekkürler

2 Beğeni

@DamlaGol hanım merhaba, size modern klasikler hakkında bir şey sormak istiyorum. Belki sizinle alakalı bir konu değil ama en azından iletmiş olayım. Özellikle diziden okuduğum Celal Üster çevirilerinde kitap dipnotları hep kitabın sonunda oluyor sebebi nedir acaba? Sayfa altında olması okuyucu için çok daha kolay değil mi?
Bu dediğimi en azından bir talep olarak almanızı rica ederim.

2 Beğeni

Bazı kitaplar, çok ayrıntılı açıklamalar ve dipnotlar gerektiriyor. Bu sebeple sayıca fazla dipnot olması halinde, notları derli toplu şekilde vermek uygun oluyor. Özetle, dipnot sayısı ve notların detaylı oluşu bu tercihin sebebi.

4 Beğeni

Bu tarz bir düzen hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle HAY daki ari çokonanın çevirilerinde görüyorum. 5 satırda bir kitabın arkasına gitmek hiç güzel olmuyot. :frowning:

Anne Frank’ın Defteri tekrar basılacak mı?

Damla hanım da cevap verecektir ancak ben daha önce yayınevine sormuştum.

Şu anda telif epsilonda sanırım.

4 Beğeni