Türkiye İş Bankası Türk Edebiyatı Klasikleri

Okuyan var mı acaba okuma konusunda gelgitler yaşıyorum

Gelgitler yaşamayın. Okuyun, çok güzel seri. Günümüz Türkçesine uyarlamaları da çok başarılı.

2 Beğeni

Bence şu an okuyamıyorsanız, başka kitaplar okuyun. Bu kitapları da başka bir zaman okumayı denersiniz.

1 Beğeni

Var (20 karakter… )

Bandrol alınmış. Yenisi geliyor. (Aslında yeni olamayan yeni kitap :wink: :wink:)

6 Beğeni
7 Beğeni

Sabahattin Ali’ler aradan çıksın da tekrar daha kenarda köşede kalmış eserler çıksın istiyorum zira Sabahattin Ali için çok alternatifimiz var. Sizce de öyle değil mi?

4 Beğeni

Aslında geç bile kaldı İş bankası, geçen yıl kısa sürede çıkarıp tamamlayacaktı. Serinin satış rakamları en iyi olacak kitapları bunlar. Baskı adetlerinden de belli aslında, Yayınevi biraz da kendine çalışsın. :slight_smile:

1 Beğeni

O da doğru aslında. Hepsini alıyoruz elbette de, hani daha çok heyecanlandıranlar daha önce okumadıklarımız oluyor tabi.

2 Beğeni

Sırça Köşk’ün de bandrolü alınmış.

3 Beğeni

Bakalım kaç günde çıkacak.

6 Beğeni

Hayırlı işler oldu bak Sırça Köşk geliyor :smiley:

1 Beğeni

Bunları hızlı hızlı çıkarsınlar yayınevi para kazansın, :slight_smile: diziye olan okur ilgisi artar bu sayede diziye de daha çok kitap eklenir.

6 Beğeni

Hayırlısı olsun ne diyim :slight_smile:

Halide Edip vesaire falan gelir mi buraya ki? Çok isterim milli mücadele dönemi yazarlarına ağırlık verilmesini.

Gerçi telif konusu var. Sadece telifsizleri alıyorlar sanki.

2 Beğeni

Halide Edip için daha çoook beklemen lazım. Lakin telifi 2035 yılında düşüyor. Ömrümüz yeterse.

:blush: :blush: :blush:

2 Beğeni

Evet sonradan edit yaptım mesajıma. Telif konusu var ama ne bileyim bu seriye yakışmaz mıydı şimdi?

1 Beğeni

Yakışmaz mı. Hemde 10 numara 5 yıldız olurdu. Yinede o kitaplar çıkana kadar telifsiz kitapları bitirseler bile yine yeterli. Bu seri için geç kaldılar ama telafi ediyorlar. Hızlı çıkarıyorlar.

1 Beğeni

Evet ümidimiz bu serinin en azından Modern Klasikler kadar genişlemesi.

Sadece renkleri biraz daha iyi olabilir miydi ne… Krem tarafı ağır basan bir renk daha güzel olabilirdi. Şu andaki rengiyle HAY kremi arası gibi. Fazla sarı buluyorum ama artık çok geç tabi :smiley:

1 Beğeni

Bu telif bitme konularında benim kafam çok karışık, örneğin bir yandan 2024’de Sait Faik’in telifi bitsin diye bekliyorum diğer yandan gelirleri Darüşşafakaya gidiyor diye hiç bitmesin istiyorum.

5 Beğeni