Türkiye İş Bankası Türk Edebiyatı Klasikleri

Seride ufak bir hata yapılmış. Şöyle ızah edeyim Ahmet Midhat Efendi’nin kitabın olan Felatun Bey İle Rakım Efendi kitabında ismi doğru yazılırken, diğer kitapları olan Dolaptan Temaşa, Şeytankaya Tılsımı ve Çingene kitabında Ahmet Mithat Efendi yazılmış.

Normalde doğrusu Midhat. Birinden biri hatalı ama hangisi.

Edit: yeni baskıda düzeltmişler. Benim paylaşmış olduğum kapak hatalıymış

5 Beğeni

Bu dizide İş bankası Alfa gibi davranıyor. ilk baskıları “hiç” ediyor. 1-2-3 . kitapların ilk baskılarının sırt numarası yok.

3 Beğeni

Aynen benim aldığım kitaplarda yok sırt numaraları malesef.

1 Beğeni

Bende hepsi Mithat :smiley:

İlk 6 kitabı birlikte almıştım ben o yüzden sırt problemim yok. 3-4. Baskıyı yapmışlar o zamana kadar.

1 Beğeni

4 kitap aynı anda çıkacak galiba en son çıkalı kitap 1 ay olacak

2 Beğeni

Bir an okunmamış mesajlar görünce yeni kitapları piyasaya sürdüler herhalde dedim. Hevesim kursağımda kaldı :joy: :joy:

3 Beğeni

resim

10 Beğeni

Bak ya tam hazırlıyordum paylaşmak için hızlı davrandın. Yaşlandık galiba :joy: :joy: :joy:

4 Beğeni

Arada ben de kaçırıyorum. Bu sefer böyle olsun diyelim. Kardeşlik baki. :handshake:

2 Beğeni

Her zaman.

Bu arada toparlayacak olursak kitaplığa eklenip bandrol alınan ancak daha çıkmayan kitaplar şöyle oldu;

1. Eylül (Mehmet Rauf)
  2. Gariban Leylekler Evi (Ahmet Haşim)
  3. Yeni Dünya (Sabahattin Ali)
  4. Halas - Kurtuluş (Mehmet Rauf)
  5. Ayrılık Çeşmesi Sokağı (Selçuk Altun) (Bu listeye dahil olmayabilir.)
  6. Ses (Sabahattin Ali)
  7. Kağnı (Sabahattin Ali)

Toplamda 7 kitap çıkmak için sırada bekliyor. Bakalım tamamı birden mi çıkacak yoksa ikişerli yada üçerli mi çıkaracaklar.

10 Beğeni

Yayınevine yazdım en sonunda. Beklerken ölmek istemiyorum :slight_smile:
Bu arada Selçuk Altun’u hiç okumadım. Cumhuriyet dönemi yazarı. Sanırım bu seriye modern de dahil olacak. Sabahattin Ali yine bir şekilde anlaşılabilirdi de Selçuk Altun anlamsız geldi.

1 Beğeni

Selçuk Altun aceba yanlış mı yazıldı. Kitap ve yazarı biraz araştırdım dediğiniz gibi bana da anlamsız geldi. Aksi gibi kitaba dair hiçbir şey bulamadım. Eğer daha önce basılmadıysa onu bilemeyeceğim.

1 Beğeni

Sabahattin Ali’leri yay ayraç içine almışlar ama Altun’u almamışlar. Belki ayrım böyledir diğer eserlerle. Öncekilerde de yay ayraç fark ettim. Böyle bir mesaj var bence. :slight_smile:

Selçuk Altun burada değildir zannetmiyorum.

2 Beğeni

T.Edebiyatı yazması kafaları karıştırıyor. Normalde Selçuk Altun’un İş Bankasından daha önce çıkan 6 kitabı bulunuyor.

1 Beğeni

Aynen bu kitapların arasında çıkacak. Bir hata yapılmış.

2 Beğeni

17 Beğeni

Çıkacak 7 kitaptan ikisi gitti. Sıralama karışık gidiyor. Kaldı 5.

7 Beğeni

Serhat blurladığın yerleri, blur yerine

<del> </del>

bu iki etiketin arasına yaz, bakalım ne olacak. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu daha güzel oldu. :+1: :+1: Teşekkürler

2 Beğeni