Hocam siz aynı kişi misiniz acaba? Türk edebiyatı ve Modern’e yazılan birkaç mesajı alıntıladım.
![]()
Kapağını göremedim ama olsun.
Bu seride keşke Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Cadı, Mezarından Kalkan Şehit gibi kitaplar da olsa
Her ay 1 kitap çıkacak galiba
Çok severek alıp okuyorum bu seriyi ama Sabahattin Ali kitaplarının kapak resimlerine ısınamayan tek ben olamam 
Çıkardıkları ilk üç kitabının kapakları(İçimizdeki Şeytan, KM Madonna ve Kuyucaklı Yusuf) efsaneydi. Ama diğerlerini ben de hiç sevemedim
.
Seri güzel gidiyordu bu aralar durdu
Hocam siz efsanesiniz valla 
Bugün Ankara’daki iş görüşmem Çankaya’daki İş Kültür dükkanına yakın olduğu için uzun süredir Babil stoklarına girmeyen son 6 kitabı aldım. Babil’den 3 TL fazla oldu ama 1. elden seçip güzellerini aldım.
Seriyi tekrar başa baş duruma getirdim. Sırada aldığım kitapları okumanın vakti. Yeni kitaplarda görüşmek üzere. Bu seri özellikle öğrencilerime tavsiye ettiğim çok kıymetli bir seri. Kütüphanemdeki 80 yıllık polisiye kitapları ile aynı yerde duruyorlar. 
ama ne zaman yusufabb seri yavaşladı dese yeni kitaplar çıkmaya başlıyor. değişik bir uğuru var 
Aynen öyle. Bütün iş kültür serilerinin dinamosu sağolsun 
@fatihcetin iyi okumalar hocam 
@fortknoxt Serhat Abi bu listenin tamamı çıktı. Bence Ayrılık Çeşmesi Sokağı bu seriye dahil edilmeyecek türüne göre. Ayrıca 42. kitap belli mi?
@Mevlevisultan Teşekkür ederim hocam.
Seri içerisinde sadece şuan için bu kitap kaldı. Muhtemelen 42 olacak. @fatihcetin
![]()