Türkiye İş Bankası Türk Edebiyatı Klasikleri

10 Beğeni

Hocam siz aynı kişi misiniz acaba? Türk edebiyatı ve Modern’e yazılan birkaç mesajı alıntıladım.

2 Beğeni

resim

10 Beğeni
4 Beğeni

Kapağını göremedim ama olsun.

2 Beğeni

Bu seride keşke Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Cadı, Mezarından Kalkan Şehit gibi kitaplar da olsa

3 Beğeni

12 Beğeni

Her ay 1 kitap çıkacak galiba

13 Beğeni

Çok severek alıp okuyorum bu seriyi ama Sabahattin Ali kitaplarının kapak resimlerine ısınamayan tek ben olamam :thinking:

7 Beğeni

Çıkardıkları ilk üç kitabının kapakları(İçimizdeki Şeytan, KM Madonna ve Kuyucaklı Yusuf) efsaneydi. Ama diğerlerini ben de hiç sevemedim :frowning: .

3 Beğeni

Seri güzel gidiyordu bu aralar durdu

Hocam siz efsanesiniz valla :slight_smile:

5 Beğeni

Bugün Ankara’daki iş görüşmem Çankaya’daki İş Kültür dükkanına yakın olduğu için uzun süredir Babil stoklarına girmeyen son 6 kitabı aldım. Babil’den 3 TL fazla oldu ama 1. elden seçip güzellerini aldım. :slight_smile: Seriyi tekrar başa baş duruma getirdim. Sırada aldığım kitapları okumanın vakti. Yeni kitaplarda görüşmek üzere. Bu seri özellikle öğrencilerime tavsiye ettiğim çok kıymetli bir seri. Kütüphanemdeki 80 yıllık polisiye kitapları ile aynı yerde duruyorlar. :slight_smile:

3 Beğeni

ama ne zaman yusufabb seri yavaşladı dese yeni kitaplar çıkmaya başlıyor. değişik bir uğuru var :rofl:

1 Beğeni

Aynen öyle. Bütün iş kültür serilerinin dinamosu sağolsun :slight_smile:

@fatihcetin iyi okumalar hocam :slight_smile:

2 Beğeni

@fortknoxt Serhat Abi bu listenin tamamı çıktı. Bence Ayrılık Çeşmesi Sokağı bu seriye dahil edilmeyecek türüne göre. Ayrıca 42. kitap belli mi?

@Mevlevisultan Teşekkür ederim hocam.

1 Beğeni

Seri içerisinde sadece şuan için bu kitap kaldı. Muhtemelen 42 olacak. @fatihcetin

resim

2 Beğeni
15 Beğeni

6 Beğeni