Sabahattin Ali’leri almak istiyorum sert kapak olarak. Keşke peş peşe çıkarsalar.
Esrar-ı Cinayat Ciltli olarak basıldı mı bir çok sitede bulamadım tükendi mi acaba ?
Yok daha basılmadı. Listeyi düzenlerken hata olmuş.
Ah Anne çıkmadı daha belki art arda çıkararırlar
Bu seri 100.kitap ile final yapacak
Öyle bir açıklama mı yaptılar? Çok sevdiğim bir seri keşke daha fazla devam etse.
Yapmadılar daha kısa bir bilgi çıkabilecek eser o kadar modern edebiyat devam edecek Memduh Şevket Reşat Nuri vs ilerki safhalarda eklenecek telif bitince
- kitap ile biteceğini düşünmüyorum. Daha Ahmet Mithat ile Hüseyin Rahmi’nin eserlerinin yarısı bile çıkmadı. Ömer Seyffetin öyküleri var daha. Ayrıca bir sürü tiyatro eserleri var bu dönemde çıkan. O yüzden böyle karlı bir seriyi bitirmezler.
Sadece Hüseyin Rahmi ve Ahmet Mithat eserlerini bassalar 100’e yaklaşır zaten. Halit Ziya Uşaklıgil, Namık Kemal var daha bir sürü. Recaizade Mahmut Ekrem daha hiç basılmadı bile. Seri sadece 1923 öncesini kapsasa bile 200 sayıyı rahat bulur.
Hangi siteden baktınız acaba ?
Ekran görüntüsü Arasta’nın kitap dağıtım sitesi emekkitap.com 'dan. Emek kitap kitapçılar için, oradan satın alamazsınız. Kitaplar en geç 15-20 dakikaya Arasta sitelerinde (babil.com, eganba.com, odakitap.com vs. ) satışa açılır.
Teşekkürler (20 karakter )