Ben Kidega’nın kurucusuyla bundan birkaç hafta önce görüşmüştüm. Kidega’nın büyük bir yatırım aldığını, fazla detay vermemekle birlikte Idefix-D&R benzeri bir website yapısına evrileceğini belirtmişti. Konuşmamızdan Idefix-D&R benzeri website yapısı diye ben yorumladım. Bakalım ne olacak, merakla takip ediyorum.
İdefix-D&R benzeri derken benim anladığım Kidega sadece kitap sitesi olmayacak. Şu an reklamları dönen idefix reklamında bu vurgulanıyor. Kitabın yanı sıra ev aletleri, telefon, oyuncak vs. ürün yelpazesini genişler gibime geliyor.
Doğruysa korkunç
https://twitter.com/burcuu_unlu/status/1721883570854375915?t=Sg8oDkRVEBF-7mGWW7GEeA&s=19
Geçen ay buraya yazdığımda şüphelenmiştim. Çok buyük iki kampanya sonrasında sitenin hayalete dönüşmesi tesadüf olamazdı…
Google yorumları da aynı şekilde
Evet, kısa konuşmamızda benim anladığım Kidega’nın yeni modelinin bu şekilde olacağı yönündeydi. Umarım dükkanı kapatıp gitmemişlerdir. Siteden alışveriş yapıp hizmet alamayan arkadaşlarımız hızlıca bankalarına müracaat edip bankadan harcama itiraz formunu doldursunlar.
Kidega bir açıklama metni yayınlamış.
İki satır açıklama için iki ay mı beklemişler.
Kidega geri açılır mı bilmem ama şu anki durumları aşırı güven kaybedici.
Ufak bir güncelleme olmuş.
Alfa Grubunun satış siteleri açılmıyor nedense? alfakitap.com tamadres.com
Yılsonu sayımına mı girdiler acaba?
Edit: Bakımdayız demişler
Merhabalar. Nays Kart’la Alfakitap’tan alışveriş yapmaya çalışıyorum fakat sürekli hata veriyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Dün gece İlknokta’dan yaptığım alışverişte sorun yaşamadım. Sıkıntı Alfa kaynaklı olabilir.
Merak ettim, bu Kidega’nın akibeti, içyüzü belli oldu mu?
Çok ilginç bir konu bu bence. O kadar çalışan filan ne oldu? Birisi de çıkıp tek kelime etmedi. Ne haberlere düştü ne başka bir şey. İlginç gerçekten.
İyi sabahlar arkadaşlar, kafama takılan birşey olduğundan dolayı yazmak istedim, dün kitapyurdu sitesinde Pinhan Yayıncılık yüzde 50 indirim vardı, listedem olan kitapları sipariş vermek istedim. Nedense istediğim yüksek fiyatlı kitaplar hepsinde “Üreticiden Tedarik Bekliyor” yazıyordu.
Bundan dolayı sepet’e eklememe izin vermedi. Sipariş veremedim…!
Az önce bir sey gördüm, kampanya bitti nedense sipariş alınabiliyor ve 3 - 5 gün sonra tedarik. Madem ki sipariş verebilirdik neden dün bu aktif değildi.
Böyle birşey doğru mu ben mi sorun ediyorum.
Gerçekten çok severek alışveriş yaptığım bir siteydi. Nasıl o hale geldi gerçekten merak ediyorum ben de…
https://efeuniversal.com/ sitesinden alışveriş yapan var mı daha önce?