Türkiye'deki Mugglelar

Diyelim ki Türkiye’de Hogwarts benzeri bir büyücülük okulu var(ki bence var). Peki ya okulu okudun bitirdin, yetişkinlik, meslekler ve en büyük sorun olan Mugglelar. Sizce Türkiye’deki büyücülük okullarından mezun olanlar ne gibi meslekler seçerler ve yaparlar, Mugglelarla nasıl baş ederler :question: :question: :question:

2 Beğeni

Bence Türkiye’de Büyücülük Okulu yok. Çünkü olsaydı Büyücüler her ülkede olduğu gibi bu ülkede de muggleların haklarını onlara belli etmeden koruyor olurlardı. O zaman ülke de hem sosyal hem de adalet yönünden bu kadar kötü olmazdı. Türkiye’deki büyücülerin Bulgaristan’daki okula gittiğini düşünüyorum (Viktor Krum’un okulu). Hatta bence oranın en başarılı öğrencileri Türklerdir.

2 Beğeni

Bence büyücülük okulu mezunları da işssizlik sorunuyla karşı karşıya kalabilirdi. Seherbazlık gibi mesleki sınavlarda daha yüksek puan almalarına rağmen açıktan büyücülük okuyanlar yerlerini alırdı

1 Beğeni

Şimdi nasıl yaşıyorsak öyle olurdu. Üniversite sınavı bakanlığa giriş sınavları yapılırdı. Küçük küçük dershane gibi sihirsel eğitim veren kurumlar olurdu. Millet maaşına zam isterdi.

Lord_Fordemort’un yazdığı yazıları okumanızı tavsiye ederim. Türkiye’de büyücülük okulu olduğunu inandırıyor insana. :heart_eyes:

1 Beğeni

images (19)

1 Beğeni

Nerede bu büyücülük okulu?