Üstteki Üyenin Profil/Kapak Fotoğrafının Düşündürdükleri

Bana en doğru Odin çizimi bu gibi geliyor. Çizerin kim olduğunu bilmiyordum ama artık öğrendim.
:grinning:Ve evet ben ne kadar tayfa olmak istesem de yok diyor forum yazılımı sen Trivia olacaksın.

2 Beğeni

Odin modin bilmem ama her baktığımda aklıma gelen Leonardo Da Vinci. Her ne kadar tam benzemese de kendi oto portresinin buna benzer bir yani var. Ne zaman sakallı, kara kalem çizimi bir amca görsem aklıma Leo’cuğum gelir.

@Waxillium Canım benim teşekkür ederim söylediklerin için ve evet yapabilirsin, neden yapamayacakmışsın ki? :wink:

5 Beğeni

Bu bilmem ne bebeklerinden herhangi biri olabilirdi bir sürü var internette ama neden bu bebek ben biliyorum. Siz bilemezsiniz ama ben biliyorum. Bunu bilmek hoşuma gidiyor. Resimdekk bebek tatlı durduğu kadar her an psikopatlaşabilirmiş gibi duruyor, ne kadar doğru. Kafasındaki gözlüğü gördünüz mü? Her an uçabilirim hazırlıklıyım. Kapak resmindeki kadın yukarıdan bir şeyleri izliyor kuzgunuyla, belki hiçliği nede olsa hiçliğin bekçisi peki hiçlik kim? Hayır kolaylaştırmayacağım. Agape’nin anlamını mı merak ediyorsunuz? Antarktika’nın ortasındaki gizli bir penguen örgütü mü, yoksa hayatta kalmış son Neandertal’in Sapiensleri lanetlemek için söylediği son söz mü? Yoksa karanlıkta yaşayan mavi pulları olan sözü edilmemesi gereken, tüyler ürpertici o şey mi? Keşke ben de bilmeseydim…

4 Beğeni

Bu dediklerinin yarısını ben bile bilmiyorum artık… :blush: Ama benim yerime bunları bilen birinin olmasını seviyorum. Ben bu dünyadan göçüp gittiğimde hiçliğin o karanlıklarına en azından Can’ın beni unutmayacağını ve dünyadan göçüp gittiğinde yanıma geleceğini bilmenin verdiği huzuru her an yaşıyorum. Birbirimize olan kamp borcunu bu bilinmeyen diyarların kayıplığında insanları üşütmeyen karların yağdığı ve her daim bembeyaz olan bir gölün, mavi yapraklı ağaçlarla buluştuğu o yerde yapacağız.

Profil resmindeki bu bilindik olan ama aslında bilinen şeyi temsil etmediğini bilen de garip bir şekilde benim. Her baktığımda gözlerimin görebildiğinden daha ötesini görüyorum bu resimde. “İşte orada! Hep orada olan, orada…” diyorum. Ve bunun da ardındaki orada olan ikinci şey de umarım hep orada olur. Acımasız ısırıkların, kokuşan çorapların, sonu görünmeyen uçurumların ardındaki o bilindik tanışıklık… Aklıma gelmişken borçların kabardı ha. Bir ara ödersen iyi olur. :rofl: Meşaleleri yaktım, yarasaları hazırladım, üç-beş tane tekinsiz tip kiraladım girişte seni karşılayacaklar. :grimacing:

3 Beğeni

Agape’nin avatarını gördükçe ağzıma yabanmersini tadı geliyor. Zira sinesteziğim ben…

2 Beğeni

Çok tatlı bir çevirmen hanım görüyorum bakınca :heart_eyes:

4 Beğeni

Paranın kölesi olan robotlar olduğumuz. Her ne kadar öyle değilim demek istesem bile neredeyse her şey için para ya da resimdeki gibi yeşil yeşil dolarlar çok önemli.

2 Beğeni

Geçen günlerde ikinci kez izlediğim The Leon filmi. :slight_smile: Mathilda’nın oyunculuğu harikaydı. Boyundan büyük tavırlarını anımsattı bana üstteki profil resmi.

2 Beğeni

Söz konusu filmi ilk kez izlemiştim ve Mathilda karakterine hayran kaldım. Daha çok içime sinen bir resim bulana kadar bu fotoyu değiştirmem ki çok zor görünüyor. Matilda en sevdiğim film karakterlerinden biri oldu ki o karakterlerin de sayısı fazla değil.

3 Beğeni

Aku’nun ölümünü hatırlattı resim. Böyle olmamalıydı karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç şeytanın sonu.

3 Beğeni

image

Üstteki arkadaş @SirPanda 'nın profil fotoğrafını gördüğüm anda aklımdan tek bir cümle geçti:

“Vurulur başlar, coşar Uruklar” – Milliyetçi Uruklar Partisi

Bir bu, bir de Isengard Sanayi Odaları sayfası hayatımı güzelleştiren küçük nüanslar.

O değil de, benim profil fotoğrafım kendi fotoğrafım? Yorumlar için pusudayım aklsdfjsf.

3 Beğeni

kapitüle olduk biz artık uruk ahaliyiz. Başla filan işimiz yok. Kurtlu ekmeğe coşuyoruz.

2 Beğeni

Yüzüklerin Efendisi’ni ve Saruman’ı hatırlatıyor. Isengard’a Sanayi Devrimi’ni yaşatan hakiki liderin önemli bir fedaisi.

4 Beğeni

Yarım bıraktığım Silmarillion’u hatırlatıyor :roll_eyes:

2 Beğeni

Tüh, rezil olduk :smiley:

Kafkaokura falan çıkmamamış iyi ki, iyice rezil olacaktım :confused:

2 Beğeni

Panik!

Çünkü… “Gözüm üstünüzde!”, “Sizleri takip ediyorum!”, “Çayımı keyifle yudumlarken aynı zamanda ruhunuzu da analiz ediyorum.”, “Cidden mi? (Meali: Düşündüğünü sen düşünmeden evvel tahmin etmiştim.)”, “Ben, Big Sister.” mesajları zihnimde koşturup duruyor :man_shrugging: :joy: Karamsarlığın yan etkileri :man_shrugging: :joy:

2 Beğeni

O iş, şans kimin yüzüne gülerseye kalmış :sweat_smile: :man_shrugging:

1 Beğeni

Biraz tuhaf olacak ama bana düşündürdüğünü yazacağım…

Elim bir kaza sonucunda ardında gizemler bırakarak ölmüş fakat ruhu bir türlü bu bilinmezliğin korkunçluğundan kurtulamamış bir ruhun, geceleri tekinsiz tekinsiz evde dolaşıp sürekli konuştuğu bir ortam düşündürüyor bu resim. :smiley: Tipi de böyle.

3 Beğeni

Hmm :thinking: Ölümün ötesinden çıkagelip, hayatın anlamını yaşayanlar arasında aramayı sürdüren biçare ruhun Jungçu tasviri… Tam benlik :slightly_smiling_face: :+1:

Benim yorum çok sığ olacak :pensive::man_shrugging:

Saygı değer oyun geliştiricilerinden Tim Schafer’ın ölüm ve mizahın raks ettiği müthiş keyifli senaryosuyla oyunculara harika saatler yaşatan macera, platform ve aksiyon temalı oyunun ana karakteri.

2 Beğeni

Görünce samurayları hatırladım. Nedenini sormayın ben de bilmiyorum :grinning:

1 Beğeni