Profil resminden yola çıkarsam, küçükken gittiğim Efes Antik Kenti anımsattı bana. Belki de gerçekten orasıdır.
Kapak fotoğrafı ise kuşkusuz Kozmoz
Profil resminden yola çıkarsam, küçükken gittiğim Efes Antik Kenti anımsattı bana. Belki de gerçekten orasıdır.
Kapak fotoğrafı ise kuşkusuz Kozmoz
Assos, Athena Tapınağı, Çanakkale. Olsun ama her antik kentin bekçisi sütunlar yanıltmış olabilir. Kapak evet. Caaaağğğğnım kozmos.
Kapak fotoğrafı 10/8
Başta Çağatay Ulusoy zannettim. Değilmiş.
Kapak fotoğrafı yok profil fotoğrafı ise Kafka galiba.
Tanımadığım bir arkadaş. Çok sert bakmış. Ciddi birine benziyor. Hemen google amcadan bakalım, kızıl sakal filmindenmiş. Hmm film ilgimi çekmedi.
Pek anime hayranı değilim ama Kiritsugu’ya düşmeyen de ne bileyim.
Alice harikalar diyarında aklıma geldi. Kitabı ve filmini çok severim. Tatlı bir üye gibi
@noronikkirbac doğrudur. Ama her ikisi de çocuklar içindir diyene %100 daha düşman.
Anime çizgi filmdir diyen birisine düşman olma olasılığını %96.3 olarak hesapladığım bir kullanıcı
Tanıdık biri gibi geldi baktım star trek’ten bir abimiz galiba . Yarım yamalak filmlerini izlemiş olsamda güzeldi
Önce ying-yang sandım, sonra baktım kazın ayağı öyle değilmiş
Beni çok depresif bir ruh haline sokan anime. Kötü zamanda izlemiştim bir de Genç werther’in Acıları gibi bir etki yaratmıştı bende.
Profil resmi Batmanın düşmanı korkuluk galiba. Çizgi romalarını hiç okumadım ama animated series ne güzeldi ya.
Kapak fotoğrafı ise istemsizce teletabilerdeki bebek ne kadar büyümüş öyle ya dedirtti.
Üstte ki üyenin profil resmine bakınca, Kafa dinlemeyi seven keyifçi de diyebileceğim, az insan çok huzur görüşüne sahip bir kitap okurudur diye düşündüm.
Böyle P gibi bişi işte.
Sanki bıyıklı ve gözlüklü biri mi ne Bu fotoğrafı görünce seviniyorum. Güzel insan. Galiba devlet memuru. Masası tam o kafada.
Profil fotoğrafından ‘aklınızda ne varsa danışabilirsiniz adam’ duruşuna sahip, iyi birisi olduğu, ayrıca maviyi seven (deniz, gökyüzü, t-shirt) insan izlenimini aldım.
@BiblofilYouTube Kızılderili değil ama don quijote. Ve evet barışı da Kızılderilileri de severim
Valla göremiyorum pek ama sanki kızılderilileri seven birisi gibi
Kızılderili seviyorsa barışı da seviyordur
Kapak fotoğrafının manzaraya karşı kitap olması bana keyif aldığı eylemleri özenle gerçekleştirmek isteyen birisinin çekeceği bir fotoğraf gibi geldi. Profil fotoğrafı da özgüvenli bir imaj sergiliyor bence
Tolkien külliyatını seven birisine benziyor. Fantastik edebiyatını seviyorsa iyi bir insandır. İsme de yorum yapacak olursam sanırım world of warcraft oynayan birisi.