Üstteki Üyenin Profil/Kapak Fotoğrafının Düşündürdükleri

Profil resminden yola çıkarsam, küçükken gittiğim Efes Antik Kenti anımsattı bana. Belki de gerçekten orasıdır. :slightly_smiling_face:

Kapak fotoğrafı ise kuşkusuz Kozmoz :sweat_smile:

3 Beğeni

Assos, Athena Tapınağı, Çanakkale. :heart_eyes: Olsun ama her antik kentin bekçisi sütunlar yanıltmış olabilir. Kapak evet. Caaaağğğğnım kozmos. :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation::zap::zap::purple_heart::purple_heart:

2 Beğeni

Kapak fotoğrafı 10/8

3 Beğeni

Başta Çağatay Ulusoy zannettim. Değilmiş. :grinning:

Kapak fotoğrafı yok profil fotoğrafı ise Kafka galiba.

2 Beğeni

Tanımadığım bir arkadaş. Çok sert bakmış. Ciddi birine benziyor. Hemen google amcadan bakalım, kızıl sakal filmindenmiş. Hmm :thinking: film ilgimi çekmedi.

1 Beğeni

Pek anime hayranı değilim ama Kiritsugu’ya düşmeyen de ne bileyim.

2 Beğeni

Alice harikalar diyarında aklıma geldi. Kitabı ve filmini çok severim. Tatlı bir üye gibi :roll_eyes:

@noronikkirbac :rofl: doğrudur. Ama her ikisi de çocuklar içindir diyene %100 daha düşman.

2 Beğeni

Anime çizgi filmdir diyen birisine düşman olma olasılığını %96.3 olarak hesapladığım bir kullanıcı :smiley:

5 Beğeni

Tanıdık biri gibi geldi baktım star trek’ten bir abimiz galiba :grin:. Yarım yamalak filmlerini izlemiş olsamda güzeldi

2 Beğeni

Önce ying-yang sandım, sonra baktım kazın ayağı öyle değilmiş :buyucu:

3 Beğeni

Beni çok depresif bir ruh haline sokan anime. Kötü zamanda izlemiştim bir de Genç werther’in Acıları gibi bir etki yaratmıştı bende.

2 Beğeni

Profil resmi Batmanın düşmanı korkuluk galiba. Çizgi romalarını hiç okumadım ama animated series ne güzeldi ya.

Kapak fotoğrafı ise istemsizce teletabilerdeki bebek ne kadar büyümüş öyle ya dedirtti.

2 Beğeni

Üstte ki üyenin profil resmine bakınca, Kafa dinlemeyi seven keyifçi de diyebileceğim, az insan çok huzur görüşüne sahip bir kitap okurudur diye düşündüm.

3 Beğeni

Böyle P gibi bişi işte.

3 Beğeni

Sanki bıyıklı ve gözlüklü biri mi ne :slight_smile: Bu fotoğrafı görünce seviniyorum. Güzel insan. Galiba devlet memuru. Masası tam o kafada.

1 Beğeni

Profil fotoğrafından ‘aklınızda ne varsa danışabilirsiniz adam’ duruşuna sahip, iyi birisi olduğu, ayrıca maviyi seven (deniz, gökyüzü, t-shirt) insan izlenimini aldım.

@BiblofilYouTube Kızılderili değil ama don quijote. Ve evet barışı da Kızılderilileri de severim :slight_smile:

2 Beğeni

Valla göremiyorum pek ama sanki kızılderilileri seven birisi gibi :smiley:

Kızılderili seviyorsa barışı da seviyordur :relaxed:

2 Beğeni

Kapak fotoğrafının manzaraya karşı kitap olması bana keyif aldığı eylemleri özenle gerçekleştirmek isteyen birisinin çekeceği bir fotoğraf gibi geldi. Profil fotoğrafı da özgüvenli bir imaj sergiliyor bence :smile:

1 Beğeni

Tolkien külliyatını seven birisine benziyor. Fantastik edebiyatını seviyorsa iyi bir insandır. İsme de yorum yapacak olursam sanırım world of warcraft oynayan birisi.

3 Beğeni