Video Oyun Dünyası

Xbox’ın sunumunu beğendim. Hatta bu seneki yayınlanan sunumlar arasında en iyisiydi.

1 Beğeni

50 dakikalık Starfield tanıtımı.

Harddisk fiyatlarına bakmaya başlayım ben.

6 Beğeni

Final Fantasy 7 Rebirth 2 disk olacakmış, artık bu kaç disk olur bilmem.

1 Beğeni

Çok fazla indirimli olduğu için yazıyorum.

2 Beğeni

Xbox ve PC için az kalsın sazan gibi atıyordum PS için. :joy:

1 Beğeni

X ve P serilerinin arasındaki fark, eğer yanılmıyorsam, yalnızca kozmetikten ibaret.

Bir de siz göz atın isterseniz. Reddit - Dive into anything
How to connect steelseries 7x to ps5! Yes it works flawlessly with 3d audio!! - YouTube
The PERFECT Gamer Headset In 2021 Steel Series Arctis 7X Wireless For Your PS5 & Xbox Series X!!! - YouTube

Ekleme: Yanılmıyormuşum, videolarda kulaklık her iki konsolla da kullanılabiliyor.

Clockwork Revolution merakla bekliyorum seni…

3 Beğeni

Far Cry: Avatar

Zevk aldığım son Far Cry oyunu Primaldı. O günden beri fantastik dünyada geçen FC bekliyorum, bu da yakın sayılır.

3 Beğeni

Rpg olacakmış. Çok şaşırdım doğrusu, ben daha çok Bioshock gibi fps olur sanmıştım.

Bu arada Bioshock Devlopment Hell’e düşmüş. Başlıca sebep hikayenin iyi olmamasıymış.

https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-BioShock_4_icin_uzen_haber_Projede_4_kez_basa_donulmus-117677.htm

2 Beğeni

Ubisoft’un standart fiyatları bile çok pahalı artık. Prince of Persia’ya yükselmiştim 850 TL’den satışa çıkmış. Xbox’a Uplay+ geldi. Abonelik alıp öyle oynayacağım artık. Yeni Star Wars oyununa çok yükseldim. Ödül avcısını canlandıracak olmak güzel. 10 sene önce iptal edilen Star Wars: 1313’te de bir ödül avcısını canlandıracaktık.

2 Beğeni

Selamlar.
Epic games indirimlerinde cyberpunk + rdr 2 ye sizce 300 verilir mi? Nays ile birlikte 300 e

1 Beğeni

Bence kesinlikle verilir. Hatta birine bile 300 lira verilir. Ama şunu da unutmamak lazım. Sübjektif bir hadise olduğu için 300 liraya değer mi değmez mi kişisel bir soru oluyor. Yanlış yönlendirmiş olmayalım.

1 Beğeni

Bence Star Wars’e çok yükselmeyin. Sizlere Ac 1 ve Watch Dogs 1 sahte trailerını hatırlatırım.

@Yetruv rdr 2 herkesin seveceği bir oyun değil diye biliyorum. Fazla hantal diyorlar.

Alınır. Red Dead 2 başyapıt zaten. Cyberpunk da güncellemelerle olabildiği kadar toparladı.

1 Beğeni

Renk konusunda takılmayacaksan. Bu zamana kadar ki en iyi verim aldığım HyperX Cloud 2 olur. SteelSeries kullandım, Logitech kullandım. Toplam 7 sene bu ikili ile geçti. En son HyperX’e geçtim. İkisinde de almasam da olurmuş dedim.

1 Beğeni

Hikayesi için bile bütün oynanış mekaniğine katlanılabilir. Ayrıca Mekaniğe bilerek o hantallık yedirilmiş. Bence iyi ki yapılmış.(not:1000 saatten fazla gömmüşümdür.PS4+PC)

4 Beğeni

Forza Motorsport’un grafiklerinde bariz gerileme var. Geçen sene gösterilen videoda grafikler daha iyiydi.

Geçen sene ki:

Bu sene ki:

1 Beğeni

Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı fena değilmiş. İlk oyunu PS4’de oynamıştım şehirde dolaşmak falan çok zevkliydi.

Sırf bu fiyatın yüzü suyu hatrina alınır. Ben ilk oyunu platlamiştim ama ayila bayıla beğenerek oynamamıştım, yine beklentim yok ama fiyat cohoş :drooling_face:

1 Beğeni

1400 TL Diablo dan sonra her şey ucuz gelmeye başladı.