Video Oyun Dünyası

Ülke yine şaşırtmadı ve gündemden kaçıp kafa dinlemek için ne yapmayı seviyorsan onun da içine etmeye devam ediyor.

Steam’in zerre suçu yok, bu ekonomiyle kimse uğraşamaz.

Yapacak tek bir şey kaldı benim açımdan, one piece tayfasına katılmak.

images (10)

5 Beğeni

Rabbime şükürler olsun gayrimüslim, ahlaksız, lanetli batının köpeği olmaktan çıkıp mümin kardeşlerimiz ile buluşuyoruz. Çocuklarımızı “oyun” adı altında imandan uzaklaştırmak için yapılan bu tip gayrimüslim adetlerinin her zaman karşısındayız, tamamen yok olana kadar da durmayacağız evelallah.

Ekran görüntüsü 2023-10-25 142545

Biz ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan hazretlerinden razıyız.

imageedit_13_5955926779

3 Beğeni

Ben oyun oynayan biri değilim ama ülkede milyonlarca insanın canını acıtacak bir karar olmuş bu. Ne yazık ki steam kaynaklı da değil, enflasyonumuz ve yanlış ekonomimizin sonucu elindeki bir hobiden daha olacak halkımız.

Zaten biz ve Arjantin de bu kararın alınması da acı tabloyu güzel vurgulamış :smiley:

1 Beğeni

Hep derim Türk insanı hayaller aleminde yaşıyor, gerçeklikle bağı kopmuş.

Karşılaştırma yaparken Türkiye’yi Almanya, İngiltere, Fransa vs ile karşılaştırıyorlar. Bu ülkeler bizim rakibimiz değil, temel sebebi de bizim gelir adaletinden ve sosyal devletten vazgeçilmiş olmamızdır, fakir olmamız geri kalmış bir ülke olmamız falan değil.

Türkiye’nin klasmanı Mısır, Nijerya, Güney Afrika, Brezilya, Meksika, Hindistan gibi ülkelerdir. Bu ülkelerde de zengin çok zengindir fakir çok fakirdir ve toplumun geneli düşük gelirlidir.

Mısırlı bir steam kullanıcısının yorumu size oldukça tanıdık gelecektir. :slight_smile:

3 Beğeni

Türk oyun başını totosundan anladığı için çekiliyor diye ortalığı ayağa kaldırmış. TL’den çıkmaları kötü olmuş. Yine özel fiyatlandırma yapacaklar ama Dolar üzerinden. Kızmıyorum çünkü 30 dolara sattıkları oyun kur yüzünden 1 ay sonra 25 dolara düşüyordu. Oyun firmaları da bıktı tabii 3.dünya ülkelerinin para birimiyle uğraşmaktan.

Steam’i suçlamak pek doğru değil. Birde bence tablo göründüğü kadar kötü değil. Oyunların fiyatı zaten 2000 Tl’ye dayanmıştı.

Steam bir Türk firması olsa mevcut senaryoda bizi bu kadar süre idare eder miydi sizce?

https://twitter.com/pressstartexe/status/1717212212534681862?t=ISmK8wPpMBijXwTGpfzxYg&s=19

5 Beğeni

Son kale kitap kaldı sıkı tutun :melting_face:

2 Beğeni

GTA 6’nın Metacritic sayfası açılmış. Bugün fragman yayınlanması bekleniyor.

Hadi Geçmiş Olsun…

2 Beğeni
1 Beğeni

Geliyor! :star_struck:

1 Beğeni

Twitter yıkılmış. Tüm benliğimle bekliyorum.

1 Beğeni

Muhtemelen önce konsollara çıkartacaklar, 1-1.5 sene sonra da PC’ye çıkar. Roctstar’ın optimizasyon işinde pek iyi olmadığı düşünülürse oyunu oynamak için en iyi platform konsol gibi duruyor.

1 Beğeni

Swen reis tüm Golden Joystick ödüllerini topladı :slight_smile:

8 Beğeni

Bu reyizi ve Larian’ı çok uzun süredir takip ediyorum, eski oyunlarının (divine divinity’ler ego draconis’ler vs.) uygulaması o kadar olmasa da vizyonerliğinden ötürü takdir ettiğim bir kişiydi (bg3-divinity original sinleri henüz oynayamadım). Reyizi böyle ödül almış sırıtırken falan görünce nedense ben de çok seviniyorum hahah.

1 Beğeni

3 Beğeni

Tüm dünyanın sevdiği oyunu bir tek ben sevmiyorum herhalde. Aşırı sıkıcı geliyor bana.

5 Beğeni

Karantina sağ olsun ne kadar bitiremediğim oyun varsa oynadım game pass ile. Yeni yakın 2 kere tekrar oynadım, 1 saat dayanamadım bıraktım. Tek seferlik tecrübe

2 Beğeni