Video Oyun Dünyası

Küçüken hiç GTA oynamadim. O yüzden benimde aşırı bir sevgim yok markaya karşı. Hatta bazı gıcık olduğum çok fazla yeri var GTA 5’den önceki oyunların. Ama yinede genel manada sevdiğim bir seridir.

2 Beğeni
2 Beğeni

İnternetinizi boşa harcamayın arkadaşlar. Yaz ayında fragman gelecekmiş onun fragmanını yapmışlar…

5 Beğeni

Rockstar Games’in en güzel özelliği diğer oyunlar gibi sinematik yapmıyorlar, direkt oyun birebir trailerdaki gibi olacak.
Harita çok büyük belli ki, şehir detayları olarak çok iyi yine çok detaylı yapılmış, ince ince işlenmiş bir şehir.
Işıklandırma çok güzel duruyor.

2 Beğeni

Ben çok beğendim valla. Dört gözle bekliyorum. :star_struck:

4 Beğeni

Gitti bir 500 saat daha.

3 Beğeni

Şu oyunları hâlâ oynayanlar var. 20 senelik oyunlar bu, knight, metin2

Yine bir çok kez bitirmedik bir oyun geliyor. Seviyorum seni Rockstar. 2025 olmadı ama mecbur bekleyeceğiz.

Yine önce konsola mı çıkıyor GTA.

1 Beğeni

Evet önce Ps5 vs Xbox S S/X’e gelecek. Belki online’ın başarısı yüzünden 1 yıl içinde PC için de çıkar. 2027 yılını da bulabilir.

Bonus. :arrow_down:

https://twitter.com/kafkasbatu/status/1731827776972308670

1 Beğeni

Gençliğimi heba etmişliğim var :d Ara ara nostalji olsun diye bir servera girip indirip oynarım :d

Günümüzde geçecek olması ve tiktok ile bol bol dalga geçecek olması çok iyi.

GTA VI fragmanının izlenme oranı 69 milyon olmuş. Çok büyüksün be Rockstar.

2 Beğeni

Onu 80 milyon olarak güncelleyebilir miyiz?

Sabaha 100 milyon :grin: :grin:

1 Beğeni

3 Beğeni

The Day Before çıkar çıkmaz patlamış.

https://twitter.com/demarkegaming/status/1734271791634231498

1 Beğeni

gelen paralarla borçlarımızı ödeyeceğiz deyip kaçmak mükemmel bir tokatçılık.

Ubisoft gibi milyar dolarlık şirketler bile bu tip oyunların altından tam anlamıyla kalkamıyorken iki tane tırt mobil oyundan bozma oyun yapmış stüdyonun Times meydanına verdiği reklamdan gaza gelmek büyük hata. Özellikle koyun gibi her gördüğü twitch yayıncısının peşine takılanların içinde bulunduğu “Hype” kültürü daha çok kişiyi zengin eder.

1 Beğeni