Video Oyun Dünyası

Insomniac Games sızıntılarını gördünüz mü? Yazık adamlara. Çok fazla şey sızmış. Wolverine oynanış videosu, seslendirme kadrosu hatta senaryosu komple sızmış.

4 Beğeni

Böyle şeyler sürprizi berbat ediyor. Neymiş bu diye izledim ama firma için kötü oldu.

Oyunların çıkış sırasıda sızmış. Çoğunun ertelenmesi muhtemel. Bu kadar az zaman diliminde bu kadar çok oyunu nasıl çıkaramazlar.

Venom 2025
Wolverin: 2026
Spider Man 3: 2028
Ratchet And Clanck: 2029
Marvel’s Xmen: 2030

Wolverine 2011 yılında duyuruldu. Çıkış tarihi 2026. Arada koca 5 yıl var. Umarım ertelemezler.

2 Beğeni

Wolverin her türlü çıkar. Ama Spider Man 3 kesin ertelenir.

1 Beğeni

Elden Fink… Meyd in Törki

Bu yılın en çok beklediğim oyunu olan Stalker 2 ta eylüle ertenmiş. Neyse, kötü çıkmasındansa ertelensin sorunsuz çıksın diyip bekleyeceğiz.

4 Beğeni
2 Beğeni

Samurai Shodown 2 oyununda arkada alien pişirdiklerini yeni farkettim.

Buyrun.

2 Beğeni

Adamlar manyak yemin ediyorum. Bundan önce de Sekiroyu gözü kapalı bitiren vardı.

Gamepass’e gelecek oyunlar belli olmuş.

A Little To The Left kafa dinlendirmelik, sakin, sevimli bir puzzle oyunu, hoşuma gitti. Bloodstained’da beğenilen bir Castlevania tarzı aksiyon-rpg oyunu. RE3’ü biliyoruz. Return The Grace ise firt person bakış açısından ilerlediğimiz, anlatının ön planda olduğu retro-scifi temalı bir puzzle-adventure oyunuymuş.

1 Beğeni

Xbox bitiriliyor diyorlar, game pass playstation’a da geliyor diyorlar :pleading_face::open_mouth::open_mouth:

Game Pass değil, Xbox’ın kendi oyunlarının PlayStation 5’e çıkacağı konuşuluyor. Phill Spencer Salı günü açıklama yapacakmış. Microsoft büyük ihtimalle 3.parti yayıncı olmak istiyor.

Starfield büyük başarı getirmedi o yüzden böyle karar alındı deniyor.

Satım alımlara büyük paralar harcadılar ve o paraları Xbox’tan çıkartamayacaklarını anladılar bence. Yine de tam belli değilmiş PS5’e gelip gelmeyeceği.

1 Beğeni

Şahsen Gamepass’in konsol satışlarını attırdığını hiç düşünmüyorum. Bence Microsoft bu nesil hiç konsol filan çıkarmamalıydı.

Diablo 4 önümüzdeki ay Gamepass’e geliyor.

https://twitter.com/XboxGamePassPC/status/1758219989239423043

2 Beğeni

WTF ! :scream::scream::scream: yirmi karakter

2 Beğeni

Kaç paraya gelir tahmini? 1 yıldır aboneliğimi yenilemedim Hellblade 2 bekliyorum ama şimdi işler değişir.

Yeni bir zam gelmediyse aylık GP PC 150 TL, GP Ultimate 200’dü diye hatırlıyorum.

2 Beğeni