Video Oyun Dünyası

1 Beğeni

Playstation 4’e almıştım zamanında ama oynayamadım bir türlü. Uncharted serisini çok sevdiğimden Naughty Dog’a hep bir sempatim var zaten. Severim yüksek ihtimalle. Mass Effect de iyi bir öneri, sağ olun. ^^

1 Beğeni

Hocam sabredip bitirmenizi öneririm. Yan görevleri boş verip ana hikayeden ilerleyin. Bende şu an Dragon Age Origins oynuyorum. Oyun tüm dlcler ile aşırı uzun sürüyor. Duvara çarptığımda oyunu kolaya alıyorum. Çünkü bazen çok fazla düşman geliyor. Hele boss dövüşü yaparken. Şu an Golems Agmarak dlcsinin sonuna geldiğim için tükenmiş hissediyorum biraz kendimi.

1 Beğeni

Yani epey de ilerledim aslında ama gelişme kısmı özellikle angarya geliyor. Bilmem kaç bambu talim noktasına git bambu kes, item kas, kaplıca bul. Sonra Tilkileri takip et nazarlık topla. Bilmem kaç tane lider öldür duruş aç, envanter geliştir yoksa bomba kunai vs. toplayamazsın. Tuftuf için bitki topla zehir yap. Kampları temizle, birbirinin aynı görevlere koştur.

Yazarken yoruldum yani afakanlar bastı. Oyun güzel de yani bende bu kadar enerji yok. Bana lineer olacak. Açık dünya’ya da belli noktada okeyim ama değecekse yani. Bunda değdiğini de hissetmiyorum birbirinin aynı her şey özünde.

1 Beğeni

Bence de ya Uncharted tarzı Max Payne tarzı dümdüz ilerlemeli sinematik oyunlara hasret kaldık resmen.

4 Beğeni

Türkiye fiyatları da şahaneymiş…

Tencet geçmiş olsun.

5070, 4070’den daha uygun fiyata çıkmış. 4070 599 dolardan çıkmış sonra 550’ye inmişti. Problemli kısım 5070’in 12 gb olması. 4090 performası verecek demişler ama bence pek bir gerçekliği yok.

The Witcher 3’ün yapımında önemli rol oynamış fakat sonrasında Cd Projekt Red’ten ayrılmış kardeslerimin yeni oyunu.

Epey hoş duruyor oyun. Çıktığında göz atmayı planlıyorum.

Bu aralar Kingdom Come Deliverance’a da başlamak istiyorum ama ona da başlayamadım bir türlü. :slight_smile:

10 Beğeni
3 Beğeni

Benim iştahımı kabarttı, karanlık ryo olsun yeter ki, ben varım. Bandai Namco da kolay kolay kötü oyuna yatırım yapmaz. Sadece çok beklemek gerekecek. :frowning:

2 Beğeni

:d

2 Beğeni

Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz Fiyatı

Şu oyun kolundan sipariş verdim. Logitech F310 da işimi görüyordu ancak biraz eskimişti açıkçası. Aranızda bu kolu kullanan var mı? Varsa görüşleri neler?

Ben kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

1 Beğeni

Sevindim sağ olun. Genel olarak yorumlar iyi zaten.

1 Beğeni
2 Beğeni

George bırak bu side questleri artık ya.

7 Beğeni