Benden önce paylaşılmış. Bu inanılmaz gözüküyor. Mükemmel trailer modern bilinm urgu fantazi harmanı. Tam bir japon kafasi. Trde collector satılır ise hemen almak isterim.
Emekli laptopla Geforce Now ile 30 dakika da biraz oynamıştım. Bir saat küsür oynayabildim, sonra işte hem laptop, hem yazma merakı derken kaldı öyle. Eskiden youtuber aracılıgı ile de biraz seyretmiştim. Icimde kalan oyunlardan.
Witcher 3’teki Kanlı Baron görevini bilenler bilir, efsanedir.
Oyunu ilk oynayışımda aldığım sonla ikinci oynayışım çok farklı oldu. İlk oynadığımda o mağaradaki yaratığı öldürdüğümden Anna kurtulmuştu cadıların elinden komada da olsa. İkincide mallık edip canavarı serbest bıraktım ve onlarca köylü+Baron’un kendini asması, Anna’nın su cadısına dönmesi. Parçaladım resmen aileyi.
Oyun da olsa kötü hissettim ve kendime çok kızdım. İlk oynayışımda çok daha toy olmama rağmen iyi bir son almıştım. Daha birkaç tane daha böyle malca hatalar yapıp kötü olaylara sebep oldum ikinci kez oynarken. Oyun da olsa evren çok gerçekçi ve içine çeken bir yapıda olduğundan kötü hissettiriyor.
Türünün en iyi oyunu bence. Güzel atmosfere sahip amele simülasyonu.
Amele deyince tuhaf durdu ama doğru söze ne denir.
Serinin 6. 7. oyunları Heroes serisini bitirecek kadar rezalet oyunlardı. Son oyundan 10 sene sonra gelen Olden Era çok daha eli yüzü düzgün, Heroes adına sadık bir oyuna benziyor. Iratus isimli Darkest Dungeon benzeri bir oyun yapan stüdyo geliştiriyormuş. Umarım iyi bir oyun olur.
Halen devam ediyor, fiyatı merak konusu.
Bitti, fiyat hala merak konusu
Çok yavan geldi sunum. Zaten exclusive oyunları bana hitap etmiyor ama çocuklar için başlangıçta harika bir konsol.
Exclusive oyunlarının ayıptır söylemesi köpeğiyim hocam. Ama bana da pek hitap etmedi. Adamlar serilerinin arasından benim hastası olmadığım tek altkümeyi (Donkey Kong, 3D Metroid, Mario Kart) özenle seçip koydular önümüze. Tadım kaçık.
Diğer şeyler ama az buçuk beklediğim işlerdi. Ben yine de preorder basarım ama 3D Mario ve tercihen en az bir de Zelda remaster/remake’i bekliyordum.
Silksong ve Duskbloods ise tamamen ters köşe yaptı, güzel sürpriz oldu.
Zelda upgrade duyurular ya.
Onlar sayılmaz Twilight Princess/Windwaker ikilisini remaster/remake etsinler de emülatörsüz oynayayım diye elleşmiyorum senelerdir
Onlardan haber bekliyordum fakat heyhat
Upgrade’leri de alır her türlü baştan oynarım BotW/TotK ikilisini, o ayrı
Silksong’un duyurulacağı kesindi de tarihi yine vermediler o biraz tadımı kaçırdı. Haziran gibi çıkar diye düşünüyorum.
Fiyat geldi. 450 kağıt. Allahsızlar
Bundle fiyatı mı bu yoksa kuru cihaz mi?
Oha avrupa fiyatı 470 euroymuş. Yuh.
Bu yalan oldu. 470 kağıt nedir ya oha. İndirime girmesini bekleyeceğiz mecbur.
Kuru cihaz hocam. Üstüne Mario kart eklerseniz (o da dijital) 510 oyro/500 dolar oluyor.
Mario Kart 80 dolar
Zaten biz emülatörden devam da, bari 1-2 jrpg duyursaydınız. BD remastered yeter mi be.
Mario kart gelmiş geçmiş en overrated oyun olabilir. Özellikle fiyat performans kalitesinde inanılmaz kazık bir oyun.
Avrupa fiyatına da 90 oyro demişler. İyice kafayı sıyırmışlar, yuh.