Benden önce paylaşılmış. Bu inanılmaz gözüküyor. Mükemmel trailer modern bilinm urgu fantazi harmanı. Tam bir japon kafasi. Trde collector satılır ise hemen almak isterim.
Emekli laptopla Geforce Now ile 30 dakika da biraz oynamıştım. Bir saat küsür oynayabildim, sonra işte hem laptop, hem yazma merakı derken kaldı öyle. Eskiden youtuber aracılıgı ile de biraz seyretmiştim. Icimde kalan oyunlardan.
Witcher 3’teki Kanlı Baron görevini bilenler bilir, efsanedir.
Oyunu ilk oynayışımda aldığım sonla ikinci oynayışım çok farklı oldu. İlk oynadığımda o mağaradaki yaratığı öldürdüğümden Anna kurtulmuştu cadıların elinden komada da olsa. İkincide mallık edip canavarı serbest bıraktım ve onlarca köylü+Baron’un kendini asması, Anna’nın su cadısına dönmesi. Parçaladım resmen aileyi.
Oyun da olsa kötü hissettim ve kendime çok kızdım. İlk oynayışımda çok daha toy olmama rağmen iyi bir son almıştım. Daha birkaç tane daha böyle malca hatalar yapıp kötü olaylara sebep oldum ikinci kez oynarken. Oyun da olsa evren çok gerçekçi ve içine çeken bir yapıda olduğundan kötü hissettiriyor.
Türünün en iyi oyunu bence. Güzel atmosfere sahip amele simülasyonu.
Amele deyince tuhaf durdu ama doğru söze ne denir.