Genelde konsollara optimizasyonu iyi yapıyorlar ona güveniyorum. PC ile aynı anda gelirse PC’ye alırım ama. Elimdeki donanım ile daha iyi oynayabilirim diye düşünüyorum.
Şöyle bir bilgi var. Ne kadar doğru bilmiyorum ama doğru ise Ps5Pro kotarır gibi.
Fragmandaki kayıt PS5 ile alınmış.
4k 120 fps mi?
Sırf GTA6 için aldım cihazı. Böyle bir şey olursa süper olur. Ama sanmıyorum :d
Cihazı yeni aldıysan kıyamet gibi kütüphane var. Gta 6 çıkana kadar alim olursun.
4’te oynadığım çoğu oyunu. Şu an beklediğim bir oyun yok.
Kimse ysazmayınca ben yazayım
Europa universalis 5 duyuruldu.
Geliştirici günlüklerine bakınca baya potansyeli olan bir oyun geliyor gibi duruyor. Ama paradox oyunu olduğundan tahminen çıktığında içeriği yetersiz olup zamanla DLC şer ile doldurulacağı ı tahmin ediyorum.
Buna ben de çok sevindim ya. Bence GTA VI’dan önce gelebilir üstelik. Bu sene harika gidiyor. Death Stranding 2. EU 5.
Beklentiyi iki katına çıkaran mevzuyu unutmuşsunuz. Türkçe dil destekli geliyor.
Owlcat Rogue Trader’dan sonra ikinci bir 40k crpgsi yapıyor. RT efsaneydi bundan da beklentim büyük.
Mükemmel bir haber. Şu anda Rogue Tradera gömmüştüm kendimi zaten bitince ne yapacağım diyordum. Artık biliyorum. İnşallah süper olacak bu da. Bence Rogue Trader emek ve tutku olarak BG 3 ile aynı seviyede. Ama BG3 bütçe olarak daha üstte tabii.
RT’ye de 2 yeni dlc duyurulmuş.
Team cherryi göremedim ama ufak bir indie stüdyo diye mi yazmadılar acaba. Şöyle uzun uzun bir Silksong görsek tadından yenmez.
Bahse girerim yarısı çer çöp gösterecek
MGS 1’i bitirmeme çok az kaldı. Oyunu sevdim ama oyun beni çok yordu. Sanirim oyunu bitirmem 25 saat filan sürdü. Ama karakterleri, sanat tarzını ve hikaye anlatımını sevdim. Oyundaki en saçma şey şüphesiz aşk kısmıydı. Çok saçma duruyordu. Durdurmanız gereken bir bomba var ama siz karakterler ile aşk konularına giriyorsunuz. Eğer oyun günümüzde yapılsaydı bunlar oyuna çok daha doğal aktarılabilirdi. Ben emülator ile Kbm kullanarak oynadım. O yüzden çok zorlandım sanırım. Oyunun sonuna geldiğimde oyuna olan ilgimi kaybetmiştim. Bu yüzden sonda ortaya çikan gizemler beni pek etkilemedi. Ama yinede oyunu en sevdiğim oyunlar arasina yazarım. Özellikle karakter etkileşimi beni en çok etkileyen şey oldu. Şu son kaçış sekansını da bitirip uzun bir süre MGS serisinden uzak durmak istiyorum!!! hikaye anlatımını sevsemde günümüzde oynaması insanı çok yoruyor. Kesinlikle bir remake ptojesine ihtiyaç var. Mümkünse MGS 3 delta gibi birebir aynısı olmayanından.